Το ελληνικό κοινοβούλιο γνώρισαν μαθητές μειονοτικών δημοτικών σχολείων της Ροδόπης, ποιοί τους υποδέχτηκαν

Το ελληνικό κοινοβούλιο επισκέφθηκαν σήμερα μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους από τα μειονοτικά σχολεία Ασωμάτων, Κέχρου, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσινής και Καρδάμου του νομού Ροδόπης.

Τους μικρούς μαθητές υποδέχθηκαν και ξενάγησαν στο χώρο οι Βουλευτές Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ και Δημήτρης Χαρίτου, με τον πρώτο να χαρακτηρίζει την επίσκεψη αυτή ως μια από τις ομορφότερες εμπειρίες του στην πολιτική.

«Είχα σήμερα την χαρά και την τιμή να υποδεχθώ και να ξεναγήσω στο κτίριο του Κοινοβουλίου μαθητές μαζί με τους δασκάλους τους από τα μειονοτικά σχολεία Ασωμάτων, Κέχρου, Οργάνης, Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσινής και Καρδάμου του νομού Ροδόπης.

Το σημερινό, ήταν μια από τις ομορφότερες εμπειρίες μου στην πολιτική μου διαδρομή, έχοντας την ευκαιρία να μιλήσω με τους μαθητές της περιοχής μας για την αξία του κοινοβουλευτισμού, της Δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας.

Η ξενάγηση τους στους χώρους της Βουλής και στην αίθουσα της Ολομέλειας, υπήρξε για τα παιδιά της Μειονότητας μας μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τρόπο που διεξάγεται το κοινοβουλευτικό έργο και ψηφίζονται οι νόμοι που καθορίζουν την ζωή τους και διαμορφώνουν τις μελλοντικές προοπτικές της ζωής τους. Τους ευχήθηκα υγεία, προκοπή και καλή πρόοδο στους ίδιους και τις οικογένειες τους», δήλωσε ο Ιλχάν Αχμέτ.