Πραγματοποιήθηκε η δέσμευση του Κ. Κουρτίδη – Ξεκίνησαν τα επιδοτούμενα δρομολόγια στα χωριά της Ξάνθης

Πριν από λίγο καιρό η επιδότηση εισιτηρίων στα απομακρυσμένα χωριά της Ξάνθης φάνταζε όνειρο θερινής νυκτός και όμως ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης Θ. Γεωργιάδης και ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κ. Κουρτίδης υλοποίησαν την δέσμευση του δεύτερου.

 

Ξεκίνησε σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ξάνθης από την Περιφέρεια ΑΜΘ η επιδότηση εισιτηρίων για ένα μεγάλο αριθμό δρομολογίων σε όλα τα χωριά της Ξάνθης. Δίνεται έτσι  διέξοδος σε όλους για μειωμένη και τακτική μετακίνηση.

Έχουμε ξαναγράψει ότι ο ασκών την διοίκηση του τόπου, δεν χρειάζεται να κάνει και να εξαγγείλει έργα Φαραωνικού τύπου για να γίνει αρεστός, αλλά να ξεκινήσει από τα απλά και καθημερινά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας που ναι μεν είναι μικρά, αλλά αν δεν λύνονται, μαραίνουν την ψυχή του πολίτη και τον κάνουν να χάνει την εμπιστοσύνη του στο πολιτικό σύστημα.

Ο Κ. Κουρτίδης μετά το άνοιγμα της τουριστικής διόδου Αγίου Κωνσταντίνου που ενώνει τις παραλίες της Ξάνθης με την Βουλγαρία, ξεκίνησε την συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ξάνθης όπου και επιδοτεί τα δρομολόγια στην «άγονη» γραμμή της Ξάνθης.

Εύγε.