Όμιλος Επιχειρήσεων Αγγούσογλου: Δυναμικά μπροστά

Ο Όμιλος επιχειρήσεων αυτή την στιγμή μετρά δραστηριότητες που έχουν άμεση σχέση με την παροχή υπηρεσιών που η τεχνογνωσία θεωρείτε δεδομένη.

Ο όμιλος Επιχειρήσεων Αγγουσογλου περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως:

  1. Διαθέτει δύο συνεργεία για service και επισκευή οχημάτων και ετοιμάζει το τρίτο στην Κομοτηνή.

Το ένα συνεργείο και η βάση του Ομίλου βρίσκεται στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας πίσω από τον υποσταθμό της ΔΕΗ, το δεύτερο συνεργείο βρίσκεται στον Εχίνο της Ξάνθης και ήδη βρίσκεται στην πορεία υλοποίησης της δεύτερης φάσης στην Κομοτηνή μια κάθετης μονάδας η οποία θα συμπεριλαμβάνει service – επισκευή και εμπορία οχημάτων.

Εξειδικευμένοι τεχνίτες αναλαμβάνουν το service και την επισκευή των οχημάτων

  1. Οδική βοήθεια
  2. Ασφάλειες αυτοκινήτων που προς το παρών συνεχίζουν την λειτουργία τους στα υφιστάμενα γραφεία με την επωνθμία REDTIS – ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ Α ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ Ασφαλιστικό Γραφείο στην Τσιμισκή 45, Ξάνθη, 67100, ΞΑΝΘΗΣ και τηλ. επικοινωνίας το 2541073337
  3. Εμπορία ανυψωτικών μηχανημάτων.
  4. Αντιπροσωπία αυτοκινήτων – Εμπορία καινούριων και μεταχειρισμένων.

Ο ΑΧΜΕΤ ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ  ένας νέος Ξανθιώτης που με στοχευμένα βήματα ανέπτυξε τις δραστηριότητες του ομίλου δίνοντας άριστα αποτελέσματα και συμβάλλοντας έτσι, στην τοπική οικονομία.

Οι επιχειρήσεις Αγγούσογλου στην Ξάνθη με έναν υπολογίσιμο κύκλο εργασιών απασχολεί προσωπικό από τον νομό Ξάνθης, και οι πρώτες ύλες καθώς και τα παρελκόμενα των υπηρεσιών του, προμηθεύονται αποκλειστικά από την Ξάνθη.

Το μεγάλο πελατολόγιο των επιχειρήσεων του, επιτρέπει να σχεδιάζει τα βήματα του με γνώμονα πάντοτε την ενίσχυση της περιοχής μας.

Ένας όμιλος που στο ενεργητικό του έχει την οδική βοήθεια με έναν υπερσύχρονο στόλο μεταφορικών και βοηθητικών οχημάτων δίνοντας λύση σε προβλήματα ακινησίας των αυτοκινήτων των οδηγών.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό του ομίλου επιχειρήσεων ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ, δίνει πάντοτε λύσεις χωρίς ο πελάτης να ταλαιπωρηθεί.

Ακολούθως ο όμιλος συμπεριλαμβάνει το ασφαλιστικό του γραφείο στην Τσιμισκή όπου έχει την δυνατότητα με χαμηλά ασφάλιστρα να δίνει τις περισσότερες παροχές, χωρίς «ψιλά» γράμματα στα συμβόλαια ασφάλισης.

Με την ΕΝ-ΚΑ HELLAS ο όμιλος ασχολείται με την εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων.

Στα άμεσα σχέδια του ομίλου είναι  η μεγάλη έκθεση αυτοκινήτων εμπορίας καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στον τεράστιο  ιδιόκτητο επαγγελματικό χώρο που φιλοξενεί τις δραστηριότητες του Ομίλου στο 1ο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας αριστερά πριν τον υποσταθμό της ΔΕΗ.

ΚΑΙ ΝΕΟ e – Garages  ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Αφήσαμε στο τέλος την μεγάλη κάθετη μονάδα συνεργείου αυτοκινήτου μέλος της αλυσίδας e- Garage σε Ξάνθη, Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη η  οποία συντηρεί και επισκευάζει τα αυτοκίνητα χωρίς να ξεχνούμε το συνεργείο στον Εχίνο από όπου και ξεκίνησε η αλυσίδα συνεργείων e- Garage οι οποίες σε λίγο καιρό θα πλαισιωθούν από δύο τεχνικές Μονάδες όπως Φανοποιείο και Βαφείο Αυτοκινήτων

Ο Όμιλος ΑΓΓΟΥΣΟΓΛΟΥ έχει στην ιδιοκτησία του το λογότυπο

e- Garages.