«Ημεδαποί» που συμμετέχουν στο κύκλωμα της λαθρομετανάστευσης

Πληθαίνει η αναφορά στις ανακοινώσεις της αστυνομίας για συμμετοχή όλο και περισσότερων ημεδαπών – «Ελλήνων» πολιτών στο κύκλωμα της παράνομης μετανάστευσης.

Προφανώς οι Έλληνες πολίτες που συμμετέχουν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, έναντι πινακίου φακής, δεν αντιλαμβάνονται ότι την ώρα που μεταφέρουν ή συμπράττουν στην λαθρομετανάστευση προκαλούν Εθνικό Έγκλημα.

Είναι βέβαιο ότι ο πρότερος βίος τους και σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, ότι πρόκειται για άτομα που έχουν απασχολήσει επανειλημμένα την αστυνομία με κακουργηματικές πράξεις.

Άρα πρόκειται για «κατακάθια» της κοινωνίας που ευκαιριακά ή εκ συστήματος κερδίζουν πραγματοποιώντας κακούργημα κατά του Έθνους.

Σε προηγούμενα άρθρα μας αναφερθήκαμε στο γεγονός ότι τα Ελληνικά Δικαστήρια θα πρέπει να τιμωρούν παραδειγματικά τους συγκεκριμένους πολίτες και μάλιστα με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Αν λάβουμε υπόψη ότι το Σύνταγμα προβλέπει την φύλαξη των συνόρων και οι Έλληνες Πολίτες λειτουργούν καταστρατηγώντας θεμελιώδη αρχή του Συντάγματος, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως προδότες.

Είναι αδιάφορο ποιοι λόγοι έσπρωξαν τους Έλληνες Πολίτες να λειτουργήσουν κατά των συμφερόντων της Χώρας τους. Σημασία έχει ότι λειτουργούν σε βάρος των Εθνικών Συμφερόντων. Επιτρέπουν δηλαδή την είσοδο στην Χώρα παράνομα σε πολίτες τρίτων χωρών και αν κάποιος παρακολουθήσει με προσοχή την ειδησεογραφία, θα αντιληφθεί ότι από τον καιρό που με πρόσχημα τους Σύριους πρόσφυγες επετράπη η είσοδος και σε μη πρόσφυγες, εγκληματικά στοιχεία, τα οποία έπρεπε να φύγουν από τις χώρες τους γιατί λόγω κακουργηματικής συμπεριφοράς, κινδύνευε το «κεφάλι» τους το σκληρό έγκλημα στην Χώρα μας αυξήθηκε κατακόρυφα και η αλλοίωση του πληθυσμού είναι πλέον γεγονός.

Αδιάψευστος μάρτυρας η κατακόρυφη αύξηση των «σκληρών» εγκλημάτων που έχουν σαν στόχο την ζωή και την περιουσία Ελλήνων πολιτών.

Άρα οι Έλληνες διακινητές,  θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες και η όποια «δημοκρατική» συμπεριφορά της πολιτείας, είναι κατάχρηση εναντίων των Ελλήνων πολιτών και του Έθνους.