Μ. ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ: ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡ. ΜΕΤΙΟ

Ανοίγει τα χαρτιά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μ. Αμοιρίδης σε δηλώσεις του στην «Θ». Ποιο συγκεκριμένα ο Περιφερειακός Σύμβουλος αναφέρει «Δεν έχει σημασία τι θα ήθελα εγώ αλλά τι χρειάζεται η κοινωνία και η Ξάνθη μας. Είμαι εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος στηρίζω και θα στηρίξω και την επόμενη φορά τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, από όποια θέση απαιτηθεί, εργαζόμενος τόσο για την ενότητα του πολιτικού χώρου που ανήκω όσο και για την αυτοδιοικητική πολιτική διεύρυνση που υλοποιεί έμπρακτα και επιτυχημένα ο Χρήστος Μέτιος».

Στην συνέχεια αναφέρει ότι από τα μαθητικά του χρόνια είναι οργανωμένος στην ΝΔ και κάνει αναφορά στην πετυχημένη πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη παρόλες τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει.

Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προσελκύσει επενδυτές ενώ εξάρει τις προσπάθειες της για την διαφύλαξη της ακεραιότητας της πατρίδας μας για να συμπληρώσει λέγοντας: «Η πορεία, η στάση μου, οι προτάσεις και οι ενέργειες που έχω κάνει, κινητοποίησαν συμπολίτες μας, όλων των πολιτικών πεποιθήσεων να μου εμφυσήσουν τη σκέψη να προσφέρω όχι πλέον ως αυτοδιοικητικός αλλά από τη θέση του βουλευτή. Νομίζω ότι οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και όντως είναι κάτι που το σκέπτομαι αλλά δεν το έχω αποφασίσει ακόμη, η παρότρυνση των φίλων σημαντική αλλά περισσότερο σημαντικές οι ανάγκες του τόπου μας. ΔΗΛΩΝΩ «ΠΑΡΩΝ» ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ»