Τούρκος οδηγός φορτηγού είδε νατοϊκά άρματα στη Βουλγαρία και νομίζει πως θα επιτεθεί η Ελλάδα στην Τουρκία.

Μπροστά σε ένα θέαμα που δε του άρεσε καθόλου βρέθηκε ένας επαγγελματίας οδηγός από την Τουρκία, που ενώ κατευθυνόταν προς την πόλη του Σβίλεγκραντ στη Βουλγαρία, είδε φορτηγά με Ελληνικές πινακίδες να μεταφέρουν αμερικανικά άρματα μάχης.

Το βίντεο το ανέβασε στο τουίτερ και μάλιστα ακούγεται να λέει πως «Υπάρχει ένας ολόκληρος… πλανήτης φορτηγών εδώ! Προσπερνάμε φορτηγά εδώ και μισή ώρα. Μάλλον θα επιτεθούν. Κοιτάξτε, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά. Είμαστε στη Βουλγαρία και είναι ελληνικά φορτηγά που μεταφέρουν τανκς και όπλα».

Η ιστοσελίδα Haberler σε ρεπορτάζ της σημειώνει πως :
«Ενώ οι ΗΠΑ παρέχουν σοβαρή οπλική υποστήριξη στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα, μεγάλη εντύπωση προκάλεσε η αποστολή ελικοπτέρων, αρμάτων μάχης και όπλων στην Αλεξανδρούπολη στα τέλη του περασμένου έτους. Μάλιστα οι εικόνες που κατέγραψε σήμερα (Κυριακή 19/6/2022) ένας Τούρκος οδηγός φορτηγού αποκάλυψε για άλλη μια φορά τη στήριξη των ΗΠΑ στην ελληνική Κυβέρνηση. Ο οδηγός, ο οποίος είδε την αυτοκινητοπομπή που μετέφερε στρατιωτικά οχήματα των ΗΠΑ, χρησιμοποίησε τη φράση “Εδώ και μισή ώρα προσπερνάμε φορτηγά έτσι. Υποθέτω ότι θα επιτεθούν. Κοίτα, αυτά είναι ελληνικά φορτηγά”.»
Συνεχίζοντας το σχολιασμό της η ιστοσελίδα προσθέτει: «Οι ΗΠΑ μετέτρεψαν την Ελλάδα σε δική τους στρατιωτική βάση, με τις στρατιωτικές αποστολές που έκαναν πρόσφατα. Με τη συμφωνία αμυντικής συνεργασίας που υπεγράφη με τις ΗΠΑ τον περασμένο Οκτώβριο, οι ΗΠΑ-Ελλάδα διαθέτουν 3 νέες στρατιωτικές βάσεις. Η συμφωνία πέρασε από το ελληνικό κοινοβούλιο τον Μάιο».
Ο Τούρκος μάλιστα δείχνει σοκαρισμένος από το μέγεθος της αυτοκινητοπομπής, ενώ βρισκόταν στη Βουλγαρία.

Φυσικά υπάρχει και η περίπτωση ο τούρκος οδηγός να κατέγραψε φάλαγγα οχημάτων που προοριζόταν για νατοϊκές βάσεις σε χώρες όπως η Βουλγαρία, η Ρουμανία ή και οι Βαλτικές χώρες καθώς μετά τον πόλεμο Ρωσίας Ουκρανίας η Βορειοατλαντική Συμμαχία αποφάσισε να ενισχύσει σε αυτές τις χώρες την στρατιωτική της παρουσία….