Παράπονα αγροτών της Ξάνθης για τον βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη

Μία βόλτα στα χωριά του κάμπου ήταν αρκετή για να καταγράψουμε τα παράπονα των αγροτών.

Η γκρίνια των αγροτών για τον δικό τους Γολγοθά, όπως και της υπόλοιπης κοινωνίας, δεν έχει να κάνει μόνο με τις υπέρογκες χρεώσεις των λογαριασμών του ρεύματος, την ακρίβεια στα λιπάσματα, τα φυτοφάρμακα και γενικά τις πρώτες ύλες αλλά και με την παντελή απουσία από τα χωριά και τα προβλήματά τους, του κυβερνητικού βουλευτή Σ. Τσιλιγγίρη, ο οποίος, όπως λένε οι αγρότες, ο βουλευτής, παρόλο που προέρχεται από αγροτική περιοχή δεν γνωρίζει τα ουσιαστικά προβλήματα αλλά και δεν μεταφέρει τους προβληματισμούς τους και  τα αιτήματά τους στην κυβέρνηση.

Ένα άλλο σημείο που στέκονται οι αγρότες και το μυαλό τους είναι πώς θα συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται στα χωράφια τους, αφού όπως λένε, η όποια παρέμβαση της κυβέρνησης να μειώσει το κόστος λειτουργίας τους, η φρενήρης αύξηση των βασικών εξόδων της αγροτικής τους δραστηριότητας εξαφανίζεται με τις αυξήσεις των τιμών  που πλέον, έχουν πάρει την ανηφόρα και δεν σταματούν με τίποτε, πράγμα που κάνει δύσκολη την επαγγελματική τους πορεία.

«Θα θέλαμε τον βουλευτή δίπλα μας σε αυτή την δύσκολη συγκυρία» λένε χαρακτηριστικά.

Εμείς δεν γνωρίζουμε αν με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα, θα μπορούσε να βοηθήσει παραπάνω ο κυβερνητικός βουλευτής Σ. Τσιλιγγίρης, αλλά ένα πέρασμα μια στο τόσο και την καταγραφή αλλά και ορθή πρόταση προς την κυβέρνηση, θα ήταν κάτι, λένε χαρακτηριστικά οι αγρότες.