Σε πανικό  ο Μ. Τσεπελης. Δεν του βγαίνουν οι μειονοτικοί ψήφοι, του Δροσερού και το έριξε στις βόλτες στην Σταυρούπολη

ΓΙΑ ΠΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΙΛΑ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ.

 

Σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα της ορεινής περιοχής ο δήμαρχος Ξάνθης, αναλώθηκε για μία ακόμη φορά, σε μία  ανούσια αυτοπροβολή του  στα ορεινά του δήμου,  λησμονώντας προφανώς ότι πέρυσι το καλοκαίρι η ΔΕΥΑΞ, λόγω της ολιγωρίας της, άφησε του κατοίκους των αναφερομένων πιο κάτω χωριών χωρίς πόσιμο νερό.

Τα παράπονα και οι καταγγελίες των κατοίκων ήταν τόσο έντονες και όπως ήταν φυσικό οι δηλώσεις του κ. Καμαρίδη προέδρου της ΔΕΥΑΞ δεν ήταν αρκετές για να … ξεδιψάσουν οι κάτοικοι των ορεινών.

Ευτυχώς που ήταν   γιορτή και σχόλη και ο δήμαρχος ανέβηκε  στα ορεινά του δήμου σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσει   ψήφους που του λείπουν για να συμπληρώσει αυτούς που θα του δώσει προίκα ο Μετέ και το Δροσερό στις εκλογές που έρχονται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την Δευτέρα του Πάσχα, επισκέφθηκε τα ορεινά στην Σταυρούπολη συνοδεία των πρωτοκλασάτων του στελεχών, εκκλησιάστηκε στον Αη Γιώργη στην Δρυμιά και επισκέφθηκε τα χωριά Νεοχώρι, Ιωνικό, Πασχαλιά, Καρυόφυτο όπου πέρυσι το καλοκαίρι οι συνδημότες μας «κοράκιασαν στην Κυριολεξία λόγω έλλειψης υποδομών από την ΔΕΥΑΞ.

Εδώ αξίζει να αναφερθούμε ότι όπως μας καταγγέλλουν οι κάτοικοι των ορεινών δεν έχει αλλάξει τίποτε ως προς την ενίσχυση των υποδομών για αρκετό νερό και προβλέπεται και τούτο το καλοκαίρι να διψάσουν.

Τώρα πόσο εγκάρδιές ήταν οι ευχές που αντάλλαξε με τους κατοίκους που εδώ και τρία χρόνια έχει εγκαταλείψει στην μοίρα τους, δεν το γνωρίζουμε, πάντως ο κονδυλοφόρος του που συνέταξε το Δελτίο Τύπου, αναφέρει ότι ήταν εγκάρδιες οι ευχές που αντάλλαξε με τους κατοίκους.

Βέβαια ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να εκμεταλλευτεί ακόμη και την πολύχρονη προσπάθεια μιας επιχείρησης με τοπικά προϊόντα για να αυτοπροβληθεί στο Δελτίο τύπου του όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: Στη συνέχεια, παραβρέθηκε (ο δήμαρχος) στην εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης οικοτεχνίας MELIGEYSIS, στα Κομνηνά, η οποία συνοδεύτηκε από την παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Τερζίδη «Αέρα σ’ μαναχόν κανείται», που γράφτηκε στην ποντιακή διάλεκτο.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε για την προσφορά του στην ανάδειξη της ιστορίας, της λαογραφίας, αλλά και της σύγχρονης οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας του τόπου μας, ο συντοπίτης μας Δημήτρης Γκαγκαλίδης.

 

Παρόντες στα εγκαίνια, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ Παντελεήμων, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Κουρτίδης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ξάνθης Γιώργος Χαραλαμπίδης.

Στην συνέχεια του Δελτίου Τύπου του ο δήμαρχος χωρίς καμία απολύτως πολιτική αιδώ, αναφέρει ότι είναι προτεραιότητά του η ανάδειξη των τοπικών προϊόντων. Τώρα ως δήμαρχος που έχει ρίξει εκατομμύρια σε απευθείας αναθέσεις τι ακριβώς έκανε για αυτήν την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων ο θεός και η ψυχή του.