Α.Ο. Καβάλα 1965 | H Super League 2 όρισε το παιχνίδι με την Καρδίτσα στις 2 Ιανουαρίου

Αυτό που φοβόταν στην ομάδα της Καβάλας τελικά έγινε πραγματικότητα! Η Super League 2 όρισε τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με την Αναγέννηση Καρδίτσας να διεξαχθεί την πρώτη Κυριακή του νέου έτους δηλαδή στις 2 Ιανουαρίου, στις 14.45 στο «Ανθή Καραγιάννη».

Πρόκειται για μια εξέλιξη που δεν ήθελαν καθόλου στον ΑΟΚ με δεδομένο ότι είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθεί μια ανταγωνιστική ομάδα και να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, μόλις λίγες ώρες μετά την έναρξη της εμβόλιμης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Κι’ όλα αυτά ενώ στις 29 Δεκεμβρίου θα δώσει τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ β’, ενώ στις 5 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει για την 11η αγωνιστική τα Τρίκαλα.

Απ’ ότι φαίνεται η διοργανώτρια αρχή επιδεικνύει ιδιαίτερη σπουδή στο να κλείσει τις «τρύπες» του προγράμματος στο πρωτάθλημα, μη υπολογίζοντας έστω και στο ελάχιστο όχι μόνο τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, και θα αντιμετωπίζει, ο ΑΟΚ αλλά και το βαρύτατο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας ειδικά μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΑΟΚ κέρδισε το δικαίωμα να δώσει τον εν λόγω αγώνα (όπως και αυτός της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Πόντου) στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και να μην τους χάσει στα «χαρτιά», μιας και τελικά η αθλητική δικαιοσύνη αποδέχτηκε τους λόγους ανωτέρας βίας που προέβαλε η ομάδα, η οποία δεν είχε στη διάθεση της ποδοσφαιριστές για να αγωνιστεί!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2

«Σας ενημερώνουμε ότι ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στις ΠΑΕ Καβάλα – ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας θα διεξαχθεί την Κυριακή 2.1.2022 και ώρα 14:45 στο Ανθή Καραγιάννη».