Στο νοσοκομείο Κομοτηνής ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ιλχάν Αχμέτ

Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής μετέβη το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης Παπανδρέου ο Ιλχάν Αχμέτ.

Ο Βουλευτής Ροδόπης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, αντιμετώπισε κρίση πνευμοθώρακα και θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες.

 Στην ανάρτηση του αναφέρει:

«Χρειάστηκε σήμερα το απόγευμα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Γ. Παπανδρέου στην Ροδόπη, να μεταβώ στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, προκειμένου να αντιμετωπίσω μια κρίση πνευμονοθώρακα, που διαπιστώθηκε από την ακτινογραφία την οποία έκανα.

Με άμεση παρέμβαση των γιατρών το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και μου συστήθηκε να παραμείνω στο νοσοκομείο για παρακολούθηση τις επόμενες τρεις ημέρες.

Τώρα αισθάνομαι απολύτως καλά και αναρρώνω. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την διοικήτρια του νοσοκομείου Κομοτηνής, τους θεράποντες γιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό για την αμέριστη τους φροντίδα και τις πολύτιμες υπηρεσίες που μου παρείχαν.

Ευχαριστώ και όλους τους φίλους και συμπολίτες μου για τα θερμά μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω.

Το μήνυμα μου είναι ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας είναι το στήριγμα της κοινωνίας μας στις δύσκολες στιγμές που περνάμε αυτή την εποχή και με την πανδημία και ότι η Πολιτεία οφείλει να το θωρακίσει με κάθε κόστος και ικανό τρόπο.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς!».