Παραλαβή των καινούργιων λεωφορείων από την διοίκηση του ΚΤΕΛ Ξάνθης !!!!!! – «Φρενάρουν» αυτόματα μόλις αντιληφθούν ότι βγαίνουν από τον δρόμο

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Μάλλον ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης Θ. Γεωργιάδης και το Διοικητικό Συμβούλιο βάλθηκαν να μας τρελάνουν με την ενεργητικότητά τους αλλά και την καθημερινή φροντίδα για να ταξιδέψει ο Ξανθιώτης όχι μόνο με τα δρομολόγια του, αλλά να μετακινηθεί και για λόγους αναψυχής με το ΚΤΕΛ TOYRS Αλλά να βάλλει οικονομικότερα την βενζίνη ή το πετρέλαιο του ή το αέριο του, να συντηρήσει το όχημά του και όσο όλα αυτά γίνονται να πίνει καφέ στον ΣΤΑΘΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ.

Απλά εύγε στην διοίκηση του ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

Τέλος, ο πρόεδρος και το ΔΣ του ΚΤΕΛ Ξάνθης μέσα από τις στήλες του περιοδικού Αγορά Ζωή και Στυλ, λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στέλνει τις ευχές του στους συμπολίτες μας. «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ. ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ».

Δύο υπερσύγχρονα λεωφορεία ήρθαν να προστεθούν στον στόλο του ΚΤΕΛ Ξάνθης που όπως λέει ο πρόεδρος Θέμης Γεωργιάδης θα είναι οι ναυαρχίδες και θα δρομολογηθούν στα δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Πάντοτε σύμφωνα με τον πρόεδρο, είναι μία επένδυση που αγγίζει τις 600.000 ευρώ, είναι τα ασφαλέστερα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους της Ευρώπης αυτή την στιγμή, αγγίζουν την τελειότητα και ο ταξιδιώτης έχει την δυνατότητα να έχει wf, φορτιστή για το τηλέφωνο του, τηλεόραση.

Όμως η καινοτομία του είναι ότι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ δεν διαθέτει μόνο την άνεση για τον ταξιδιώτη αλλά έχει σύστημα «αυτοπροστασίας». Δηλαδή είναι ένα λεωφορείο το οποίο αν ο οδηγός για τον άλφα ή βήτα λόγο αδυνατεί να ανταπεξέλθει στην οδήγηση, το λεωφορείο σταματάει μόνο του.

Ξαναρωτήσαμε τον πρόεδρο κ. Θέμη Γεωργιάδη να μας πει περισσότερα ανέφερε ότι είναι εφοδιασμένο με πολλούς αισθητήρες περιμετρικά του εξωτερικού χώρου ούτως ώστε όταν για τον άλφα ή βήτα λόγω ξεφύγει από τα όρια του δρόμου το αυτοκίνητο φρενάρει.

Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης είναι περήφανος για το νέο απόκτημα

ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΕΛ ΞΑΝΘΗΣ

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ΚΤΕΛ Ξάνθης προχωρεί με γοργούς ρυθμούς την τελειοποίηση του Σταθμού Αυτοκινήτων στην Νοτιοανατολική Περιοχή της Ξάνθης όπου σε μία μεγάλη έκταση θα λειτουργεί συνεργείο, βενζινάδικο με πολύ ανταγωνιστικές τιμές, βουλκανιζατέρ και ένα μικρό χώρο αναψυχής.

Όλη αυτή την υποδομή θα έχουν την δυνατότητα να την χρησιμοποιήσουν όλοι οι Ξανθιώτες.

Αξίζει δε να τονιστεί ότι όλα αυτά τα χρόνια το ΚΤΕΛ Ξάνθης αναδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο σε πλείστες των περιπτώσεων και που φυσικά δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για μία ακόμη φορά με τις δύο μεγάλες επενδύσεις, δηλαδή την αγορά δύο υπερσύγχρονων λεωφορείων και φυσικά τον σταθμό των αυτοκινήτων, ενισχύει την Ξάνθη γιατί φροντίζει για την ασφαλή μεταφορά του με κόστος που να μπορεί να ανταπεξέρχεται ο Ξανθιώτης, ενώ μεταφέροντας τον στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, φροντίζει να φτάσει στον προορισμό του με ασφάλεια, οικονομία και άνεση.

Όσο δε για την κατασκευή του σταθμού των αυτοκινήτων, το ΚΤΕΛ Ξάνθης θα είναι σε θέση πλέον, εκτός από το να μεταφέρει τον κόσμο της Ξάνθης με ασφάλεια, άνεση και οικονομία,  θα πουλά οικονομικά την βενζίνη, το πετρέλαιο και το υγραέριο για να μετακινηθεί και θα συντηρεί το όχημα του και προπάντων όλα αυτά, σε λογικές τιμές.

Αυτό είναι το ΚΤΕΛ της Ξάνθης που με σύνεση, γνώση, πείρα στηρίζει την κοινωνία της Ξάνθης.

Μήπως είναι ώρα να στηριχθεί και το ΚΤΕΛ της Ξάνθης από την κοινωνία έχοντας και η κοινωνία  ανταποδοτικό όφελος;