Ο Γιάννης Μπόσβελης συ στρατεύεται  με την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλου

 

Ο γνωστός αθλητικός παράγοντας Γιάννης Μπόσβελης ενώνει τις δυνάμεις του με την παράταξη του Σάββα Μελισσόπουλο για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με ανάρτηση του γνωστοποιεί το γεγονός.

Γράφει χαρακτηριστικά στο facebook:

Λογω του ότι μεγάλωσα και μεγαλώνω στην Ξάνθη, μαζί με την οικογένειά μου ,τα παιδιά μου , τα οποία θα μεγαλώσουν και τα εγγόνια μου σε αυτή την πόλη , θέλω τουλάχιστον να υπάρχουν στην καθημερινή τους ζωή τα αυτονόητα σε ότι σημαίνει αυτό για την τοπική μας ζωή και καθημερινότητα . Καθαριότητα, αθλητικά κέντρα, αξιοποίηση χώρων αναψυχής, ευκολία κίνησης των ΑΜΕΑ και γονιών με παιδιά σε πεζοδρόμια ,διαβάσεις, χώροι πάρκινγκ, ποδηλατόδρομοι.Ανάπτυξη των οικισμών Δροσερού και Κιμμερίων διότι είναι αναπόσπαστα κομμάτια της πόλης μας, καθώς είναι αναπόσπαστα κομμάτια της πόλης μας, καθώς και της Σταυρούπολης, η οποία έχει χάσει την αίγλη της τα τελευταία χρόνια, την φροντίδα των αδέσποτων ζώων, και πολλά άλλα πράγματα και σκέψεις της καθημερινότητας τα οποία είναι απλά. Απλά αλλά δυστυχώς, δύσκολα να επιτευχθούν από αυτούς που είναι τώρα στην εξουσία γιατί απλά έχουμε μια Δημοτική αρχή η οποία νοιάζεται και στηρίζεται σε Μεταγραφές, Κολλητηλίκια, ανύπαρκτα έργα, υποδομές που ακόμη σχεδιάζονται, με αποτέλεσμα να έχουμε έναν Δήμο όπως τον συναντάμε και τον ζούμε καθημερινά .Απλά Ανύπαρκτο (αλλά με τις μπογιές στο χέρι αφού ότι δεν αλλάζει και ανανεώνεται απλά βάφεται ή μπαλώνεται). Αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισα για πρώτη φορά να θέσω τον εαυτό μου υποψήφιο με τον συνδυασμό στον οποίο τίθεται επικεφαλής ο Κος Σάββας Μελισσοπουλος. Είναι επιτακτική η ανάγκη συστράτευσης των πολιτών καθώς και με τη στήριξη και των προηγούμενων συνδυασμών, οι οποίοι έδειξαν με την ενωτική κίνηση ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Να αγωνιστούμε.

Να αφιερώσουμε χρόνο προσωπικής μας ζωής για τον τόπο μας. Χωρίς πολιτικές σημαίες αφού ο συνδυασμός αυτός θα έχει μόνο μία σημαία .Την σημαία της πόλης μας. Με έμβλημα την επιθυμητή αλλαγή για την καλύτερη ποιότητα ζωής που ονειρευόμαστε όλοι μας εδώ και χρόνια. Με όρεξη για δουλειά. Με ανθρώπους που δεν έχουν κάνει επάγγελμα τις θέσεις εξουσίας. Με ένα και μόνο σκοπό. Να αλλάξουμε την πόλη μας η οποία έχει πέσει σε τέλμα τα τελευταία χρόνια. Να μπορώ σαν πολίτης αυτού του τόπου να προσκαλέσω έναν φίλο μου από άλλη περιοχή της Ελλάδος και να μην ντρέπομαι να του πω έλα στην Ξάνθη. Η πόλη μας δεν είναι μόνο καρναβάλι και γιορτές παλιάς πόλης.

Πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πολλά.

Η θέληση υπάρχει.

Το θέμα το μεγάλο είναι αν το θέλει ο κόσμος.

Αν θέλει να ζει ανθρώπινα.

Αν θέλει όλα τα παραπάνω.

Αν θέλει να ζει σε μία πόλη καθαρή, και να έχει στην διάθεση του πράγματα απλά αλλά που να ομορφαίνουν την καθημερινότητα του.

Αλλιώς είμαστε άξιοι της μοίρας μας και θα ξανασυζητάμε πάλι τα ίδια όπως εδώ και χρόνια μετά την εποχή Αμοιρίδη.