ΕΜΒΟΛΙΑ/Πόσο ασφαλή λόγω της μυοκαρδίτιδας που προκαλεί στα παιδιά;

FDA | «Όχι» στην τρίτη δόση εμβολίου για το σύνολο του πληθυσμού

Η συμβουλευτική επιτροπή της υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ψήφισε απόψε κατά της έγκρισης της χορήγησης μίας τρίτης δόσης του εμβολίου των Pfizer/BioNTech για τον κορονοϊό στο σύνολο του πληθυσμού άνω των 16 ετών.

Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι άστοχοι ή επικίνδυνοι  οι εμβολιασμοί στους νέους ανθρώπους και ιδιαίτερα στα παιδιά που συζητείται κατά κόρον στα μέσα ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό, όπου σημειωτέων, τα τηλεοπτικά κανάλια  έχουν πληρωθεί από την φορολογία των πολιτών για να κάνουν στην ουσία πλύση εγκεφάλων στους Έλληνες Πολίτες, κάτι που σημαίνει ότι η αξιοπιστία πάει περίπατο και άλλα οι πολίτες ενημερώνονται από «στρατευμένους» όμως σαν γονιός, ανησυχώ και εγώ όπως οι περισσότεροι. Όταν στην Αμερική οι σύμβουλοι εισηγούνται η κυβέρνηση του κραταιού Μπάιντεν, το σκέφτεται δύο φορές.

Εδώ στην ψωροκώσταινα κανένας δεν ξέρει τι να πιστέψει και ποιόν.

Σίγουρα δεν είμαστε ειδικοί, όταν όμως οι ειδικοί της Επιτροπής των λοιμοξιολόγων βγαίνουν καθημερινά στα τηλεοπτικά δίκτυα για να πούνε τα ίδια και τα ίδια ως τηλεοπτικοί «μαϊντανοί» κάπου χάνεται το μέτρο και η αξιοπιστία όλων που στην θεωρία τουλάχιστον, νοιάζονται για την υγεία μας.