Συνεχίζει ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν να σπαταλά τα χρήματα των δημοτών του σε φιέστες καταγγέλει ο επικεφαλής της μείζονας αντιπολίτευσης Κ. Αμούντζας αναφορικά με το φεστιβάλ όπου δήθεν θα τιμούσαν τον δήμο Ιάσμου ΥΠΕΞ από τις τρείς χώρες Ελλάδα, Τουρκία και Βουλγαρία.

Είναι αλήθεια ότι η μεγαλομανία του δημάρχου Ιάσμου αφαιρεί πόρους σημαντικούς για την επίλυση των προβλημάτων των δημοτών του.

Διαβάστε τι αναφέρει στην ανακοίνωση του για το φεστιβάλ “μαϊμού” του Οντέρ Μουμίν.

Φεστιβάλ στον… αέρα!

Κι εκεί που ετοιμαζόμασταν να υποδεχτούμε τους Μητσοτάκη, Ερντογάν και Μπορίσοφ, ή έστω τους Υπουργούς των Εξωτερικών, πιστεύοντας πως …ακούστηκαν και πέραν του Ιάσμου τα «ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» του Οντέρ, τελικά αρκούμαστε σε ένα φεστιβάλ περιορισμένο στο …μπόι του δημάρχου της μειοψηφίας, με την συμμετοχή του Δήμου Yildirim Προύσας (στον οποίο έταξε “αδελφοποίηση” κατά την περυσινή επεισοδιακή εκδήλωση) και του Δήμου Smolyan, συνεργάτη στο πρόγραμμα Interreg.

Κι όλα είναι στον αέρα. Χωρίς εγκριτικές αποφάσεις συλλογικών οργάνων. Χωρίς προϋπολογισμό. Χωρίς καμία απόφαση εγγράφως αποτυπωμένη, νόμιμα δημοσιευμένη. Άλλα …ήθη κι αυτά. Να μαθαίνουμε από τις …συνεντεύξεις εκδηλώσεις που δεν έχουν προϋπολογιστεί , δεν έχουν κοστολογηθεί, δεν έχουν εγκριθεί. Λες και περνούν όλα από το μυαλό και ΚΥΡΙΩΣ από την τσέπη του δημάρχου της μειοψηφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΑΣΜΟΥ Ο
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ

Οντέρ Μουμίν : «Με το σύνθημα του σπουδαίου Μαχάτμα Γκάντι «Δεν υπάρχει δρόμος για την Ειρήνη, η Ειρήνη είναι ο δρόμος.», σας καλώ να αγκαλιάσετε το Φεστιβάλ Ειρήνης και να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως το κέντρο της Ειρήνης, ως τον τόπο της Ειρήνης.»

Δεν γνωρίζουμε αν στην Προύσα που ήθελε να φέρει στην αγκαλιά της Τουρκίας την Θράκη την ήθελε εκεί ειρηνικά ή με τον τρόπο που ξέρει η Τουρκία;

Α.Π.