Πλέγμα ανθρωπιάς στήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με πρωταγωνιστές τους καρκινοπαθείς του Έβρου. Απλά εύγε.

Ξεπερνάει κάθε όριο ανθρωπιάς αυτό που προτείνουν στους πυρόπληκτους καρκινοπαθείς ανά την Ελλάδα οι καρκινοπαθείς του Έβρου.

Ποιο συγκεκριμένα οι καρκινοπαθείς του Έβρου, μέσω του συλλόγου τους ΣυνεχίΖΩ, καλούν τους πυρόπληκτους καρκινοπαθείς που κάηκε το σπίτι τους στις τελευταίες πυρκαγιές να φιλοξενηθούν μαζί με τον συνοδό τους στην Αλεξανδρούπολη και στο ξενώνα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης «ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ» αναλαμβάνοντας τα έξοδα διαβίωσής τους αφού η Περιφέρεια αναλαμβάνει το κόστος μετάβασης και το νοσοκομείο την σίτιση και την φιλοξενία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης.  

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”,

με απόλυτη ενσυναίσθηση προς τους συνανθρώπους μας, ασθενείς με καρκίνο, στις πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, επικοινώνησε με τη Διοίκηση του ΠΓΝΑ και σε συνεννόηση με τις ογκολογικές κλινικές, πρότεινε τα εξής:

Όποιος ογκολογικός ασθενής, χρήζει θεραπείας και το σπίτι του είναι μη κατοικήσιμο,του προσφέρεται η δυνατότητα να φιλοξενηθεί ΔΩΡΕΑΝ,με το συνοδό του,στον “ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΑΎΡΟΣ ΝΙΆΡΧΟΣ” του ΠΓΝΑ.Τα έξοδα μετάβασης θα καλυφθούν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η σίτιση και στέγαση από το ΠΓΝΑ κι εμείς ως σύλλογος “ΣυνεχίΖΩ”,τα υπόλοιπα έξοδα διαβίωσής τους καθώς και την ψυχολογική τους υποστήριξη, για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία τους.

 

Η πρόταση έγινε ΑΜΕΣΑ αποδεκτή και υιοθετήθηκε από τη Διοίκηση του ΠΓΝΑ,την 4η ΥΠΠΕ,το ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ και φυσικά από την Παν/κη Ογκολογική και Αιματολογική κλινική.

 

Είναι συγκινητική η ανταπόκριση όλων των εμπλεκομένων κι ελπίζουμε ΜΑΖΙ να καταφέρουμε να δώσουμε μια ανάσα ζωής,σ’αυτούς που δοκιμάζονται διπλά κι έτσι ΣυνεχίΖΟΥΜΕ !!!!

 

Με εκτίμηση,

 

το ΔΣ του ΣυνεχίΖΩ.

 

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”

 

 

 

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”

 

Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17,Ημιόροφος, κτίριο Παλαιάς Δημαρχείας,Αλεξανδρούπολη Τ.Κ. 68132

 

Τηλ.επικοινωνίας: 2551026464 & 695 300 1854

 

Αριθ.Λογαριασμού για δωρεές:

 

Τράπεζα Πειραιώς

 

GR 460171 1830 0061 8301 0432323