– Θεοφάνης Παπαδάκης: ΔΕΥΑ ΞΑΝΘΗΣ : Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται…

– Ιπποκράτης Καμαρίδης: Με τα δικά τους όχι εμείς φέραμε στην Ξάνθη 14,5 εκ. εγκεκριμένα. Οι δικές τους προτάσεις που είναι;

 

Το μέλος της αντιπολίτευσης του ΔΣ της ΔΕΥΑΞ Θεοφάνης Παπαδάκης καυτηριάζει την διοίκηση της ΔΕΥΑΞ και προσωπικά τον πρόεδρο Ιπποκράτη Καμαρίδη για την δια περιφοράς συνεδρίαση των μελών του και ότι ακόμη δεν έχουν παραλάβει τις εισηγήσεις τους

Στον αντίποδα o πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης κάνοντας αναφορά στα 14,5 εκ. ευρώ εγκεκριμένα που ήρθαν με πρωτοβουλίες του προεδρείου λέει ότι η διοίκηση μιλά με έργα και όχι λόγια.

 

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

 

Τα μέλη του ΔΣ  της ΔΕΥΑ Ξάνθης έλαβαν την Παρασκευή 13/8/2021 πρόσκληση για συνεδρίαση για την Τρίτη 17/8/2021, δυστυχώς για ακόμη μία φορά με τη διαδικασία της ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίασης, ενώ μέχρι και σήμερα Δευτέρα 16/8/2021 (10:45 π.μ.) δεν έχουν λάβει καμία εισήγηση και τα σχετικά έγγραφα προκειμένου να ενημερωθούν για  τα θέματα της ημερήσιας διάταξης!!!!

 

Βεβαίως στην πρόσκληση ο κύριος Πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ έχει παραλείψει να αναφέρει την τελευταία εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/174/οικ.15591/2-8-2021, στην οποία αναφέρεται:

«Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου (σημ.7 άτομα) αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο σύμφωνα 3 του άρθρου 10 τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων [απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού]».

 

Ερωτήθηκαν αλήθεια τα μέλη του Δ.Σ. εάν είναι εμβολιασμένα ή αν έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο, προκειμένου η συνεδρίαση του Δ.Σ. να γίνει δια ζώσης;

 

Και ενώ τα καυτά ερωτήματα για τη λειτουργία της ΔΕΥΑΞ παραμένουν αναπάντητα, ο κύριος Καμαρίδης οφείλει επίσης να απαντήσει στους Ξανθιώτες γιατί συνεχίζει αυτό το θέατρο του παραλόγου, καταστρατηγώντας κάθε έννοια δημοκρατικής λειτουργίας του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΞ, με την πλήρη κάλυψη φυσικά του Δημάρχου Ξάνθης!

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ XANTHITIMES.GR Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ

 

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα για τις αιτιάσεις του μέλους της αντιπολίτευσης Θ. Παπαδάκη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ δήλωσε: Αν έχουν αντιρρήσεις μπορούν να προσφύγουν στην αποκεντρωμένη ας αφήσουν τα λόγια και ας κάνουν έργο. Εμείς έχουμε να δείξουμε έργα αυτοί τι έχουν; Δεν έχουν κάνει καμία πρόταση εκτός από όχι. Εμείς με το δικό τους όχι φέραμε στην Ξάνθη 14,5 εκ. ευρώ εγκεκριμένα».