BINTEO: Ορδές δεκάδων λαθρομεταναστών προελαύνουν σε Τρίγωνο Ορεστιάδας, ορεινό όγκο Σουφλίου

Οι ορδές δεκάδων λαθρομεταναστών εξακολουθούν να περνούν μέσω του ποταμού Έβρου από την Τουρκία ή και από τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα στον ορεινό όγκο της περιοχής Σουφλίου και να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα τόσο στα χωριά του Τριγώνου Ορεστιάδας, όσο και στα Πομακοχώρια.

 

Το Evros-news.gr, που συνέχεια αναδεικνύει το σοβαρό αυτό πρόβλημα, με ΒΙΝΤΕΟ και φωτογραφίες αλλά και ρεπορτάζ, άσχετα αν αυτό δεν αρέσει σε διάφορους τόσο στο νομό Έβρου όσο και σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και τους ανθρώπους των διαφόρων ΜΚΟ με την ύποπτη και ύπουλη για την χώρα μας στάση, παρουσιάζει άλλα δύο χαρακτηριστικά ΒΙΝΤΕΟ. Σε αυτά φαίνονται δεκάδες λαθρομετανάστες να κινούνται χωρίς κανένα πρόβλημα, είτε στην περιοχή των χωριών του Τριγώνου, είτε στα δάση του δήμου Σουφλίου.

Στο πρώτο ΒΙΝΤΕΟ που είναι από την ομάδα ΟΧΙ HOT SPOT ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, οι λαθρομετανάστες κινούνται χθες Τετάρτη μεσημέρι 11 Αυγούστου στην παρέβρια περιοχή, κάτι άλλωστε που αποτελεί συνηθισμένο και σχεδόν καθημερινό φαινόμενο για το Ορμένιο, τον Δίλοφο, τα Μαράσια και τα άλλα χωριά που βρίσκονται εκεί.

https://youtu.be/5B4zkQm9-FI

Στο δεύτερο ΒΙΝΤΕΟ πιυ ανέβηκε στα social media και φέρεται να είναι από την περιοχή μεταξύ των χωριών Μεγάλο Δέρειο-Πετρόλοφος του δήμου Σουφλίου, φαίνονται δεκάδες λαθρομετανάστες να τρέχουν μέσα στο δάσος. Κι όλα αυτά ενώ υποτίθεται ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας στις δασικές περιοχές, λόγω των κινδύνων πρόκλησης πυρκαγιών και αν συλληφθεί κάποιος Έλληνες κινδυνεύει με βαρύ χρηματικό πρόστιμο ή ακόμα και φυλάκιση.

https://youtu.be/Wn0vy-1Mkk0

evrosnews.gr