Ο Δήμος Ξάνθης ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης για την άμεση ανταπόκριση και την επιτυχή κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στο δασάκι κοντά στο Ψυχολογικό Κέντρο στη Χρύσα Ξάνθης.

Επίσης ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές και όλους τους πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο, παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και θέτοντας τους εαυτούς τους στη διάθεση των αρχών.

Η επιχειρησιακή ετοιμότητα της Υπηρεσίας και μεγάλη εμπειρία του προσωπικού είχε σαν αποτέλεσμα να τοποθετηθούν σε νευραλγικά  σημεία οι δυνάμεις και να κατασβήσουν άμεσα την πυρκαγιά, πριν προλάβει να επεκταθεί.

Από τα πρώτα λεπτά, στο σημείο,  ήταν  παρών, ο Δήμος Ξάνθης με όλη την υλικοτεχνική του υποδομή και τα μέσα που διαθέτει.

Ο Δήμος Ξάνθης για μία ακόμη φορά θυμίζει και συγχρόνως παρακαλεί θερμά όλους τους πολίτες ότι θα πρέπει με τον πιο αυστηρό τρόπο να αποφεύγουν κάθε δραστηριότητα που θα μπορούσε να προκαλέσει φωτιά.

Αυτές τις δύσκολες ημέρες όπου η επικινδυνότητα για την εκδήλωση πυρκαγιάς είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, ας έχουμε όλοι μας τα μάτια μας ανοιχτά παρατηρώντας τις ευπαθείς περιοχές και ενημερώνοντας τις αρχές στο 199 και 100, από το πρώτο λεπτό, για  οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή μας.

Όλοι μαζί, αθροίζοντας την ευαισθησία μας για την Ξάνθη, για μία ακόμη χρονιά, μπορούμε να βγούμε νικητές, υπερασπίζοντας τα δάση της περιοχής μας.