Χιλιάδες λαού στους δρόμους της Χώρας που λένε όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Με συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη, οι πολίτες που δεν επιθυμούν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ξεχύθηκαν κατά χιλιάδες στους δρόμους των πόλεων ολόκληρης της Ελλάδος με πολλών χιλιάδων κόσμου στο Σύνταγμα, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους σχετικά με την πίεση και την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Μάλιστα δεν έγινε κύριο θέμα στα Κεντρικά Δελτία ειδήσεων των μεγάλων καναλιών όπου μάλιστα σε κάποια ακούστηκε ότι οι πολίτες που ξεχύθηκαν στους δρόμους σε όλη την επικράτεια ήταν μόλις μερικές εκατοντάδες.

Σαφώς και οι λόγοι είναι γνωστοί σε όλους. Άλλωστε πώς είναι δυνατόν κάποιο μέσο ενημέρωσης που πληρώνεται από την Κυβέρνηση  για να σπείρει τον φόβο και την διχόνοια στον λαό, να παρουσιάσει την αντίδραση του.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι στο διαδίκτυο καταγράφηκαν παράπονα γιατί «κάποιοι», «κατέβαζαν» τα βίντεο από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Θυμίζει λίγο λογικές του Ερντογάν ή έτσι μας φαίνεται; Προφανώς οι κυβερνόντες ακολουθούν πρακτικές Ερντογάν;

 Οι δε εκφράσεις που ακούστηκαν από τα συγκεντρωμένα πλήθη σίγουρα δεν κολακεύουν τον Πρωθυπουργό και τους συν αυτώ.

Μάλιστα είδαμε σε βίντεο που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην Καβάλα οι πολίτες τραγουδήσαν το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η Χώρα».