ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΑΣΜΟΥ

Ακόμη μία «σφαλιάρα» στον δήμαρχο Ιάσμου ο οποίος άνοιξε πόλεμο με τον πολιτιστικό Σύλλογο, σε μία προσπάθεια να αφανίσει ότι συνδέει την περιοχή με τον πολιτισμό και τις ρίζες της Ελληνικότητας.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι ο μουσουλμάνος δήμαρχος Ιάσμου, συμμετείχε στην ανθελληνική μάζωξη της Ξάνθης που οργάνωσε η Άγκυρα μέσω των πληρωμένων υπαλλήλων της, Έλληνες Πολίτες, μουσουλμάνους το θρήσκευμα, μπερδεύοντας έτσι τον θρησκευτικό πολιτισμό με την πολιτική.

Δυστυχώς για τον δήμαρχο του Ιάσμου, βρίσκει απέναντί του όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της Ροδόπης που λειτουργούν με μοναδικό γνώμονα την ανάδειξη της περιοχής μέσω του πολιτισμού.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΡΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Η στήριξη και η συμπαράσταση του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Θρακών Κομοτηνής είναι δεδομένη για κάθε πολιτιστικό σύλλογο την στιγμή που την έχει ανάγκη.

Πολλώ δε μάλλον για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιάσμου, ο οποίος με το έργο του προάγει τον πολιτισμό του τόπου μας, και με τον οποίο έχουμε μία αγαστή συνεργασία χρόνων.

Δηλώνουμε αρωγοί και αλληλέγγυοι τώρα αλλά και οποτεδήποτε παραστεί ανάγκη , όπως θα κάναμε για οποιονδήποτε σύλλογο που επιτελεί έργο προς όφελος όλων, μέσα στα πλαίσια που ορίζει ο νόμος και το καταστατικό του.

Είναι αδήριτη ανάγκη οι σύλλογοι  απρόσκοπτα να υπηρετούν τον σκοπό για το οποίο τάχθηκαν, τον πολιτισμό και την παράδοση. Κάτι που, εδώ και δεκαετίες , αναμφισβήτητα πραγματοποιεί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ιάσμου με μεγάλο ζήλο και επιτυχία.

 

 

Με τιμή

Το ΔΣ

του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου

Θρακών Κομοτηνής