Συνελήφθησαν 3 διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες

Τρείς αλλοδαποί δουλέμποροι, «πάστωσαν» 32 λαθρομετανάστες στα κλεμμένα από Έλληνες πολίτες  αγροτικά και πέρασαν στην Θράκη. Τους συνέλαβε η αστυνομία

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ Ο ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ;

Δεν γνωρίζουμε αν η αυτού εξοχότης, ΠΤΔ θέλει και αυτούς να τους ενσωματώσει στην Ελληνική κοινωνία για να ενισχύσουν την υπογεννητικότητα της Χώρας

Όταν μόλις σε μία ημέρα μπαίνουν στην χώρα 30 και 40 λαθρομετανάστες και  ο μέν αρμόδιος υπουργός λέει ότι δεν μπαίνουν και η ΠΤΔ θέλει να ενισχύσει με αυτούς που μπαίνουν παράνομα στην Χώρα το θέμα της υπογεννητικότητας, άραγε ποιο είναι το μέλλον αυτης της Χώρας;

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της αστυνομίας αδιάψευστος μάρτυρας των πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων που ο μόνο που δεν έχουν στην σκέψη τους είναι η προστασία του Έθνους και της Χώρας από τους παράνομους μετανάστες.

 

Συνελήφθησαν χθες (19-6-2021), στους νομούς Έβρου και Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Ροδόπης τρείς (3) αλλοδαποί διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε τρείς διαφορετικές περιπτώσεις μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, τις πρωινές ώρες, στον Έβρο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης συνέλαβαν τον έναν διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δώδεκα (12) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι το όχημα δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε σε δασική οδό και ο οδηγός – διακινητής επιχείρησε να διαφύγει πεζός σε παρακείμενη δασώδη έκταση, πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το παραπάνω όχημα έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

 Στη δεύτερη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής (πλησίον Κομοτηνής), αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής συνέλαβαν τον δεύτερο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα δεκαπέντε (15) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους είχε κρυμμένους στην καρότσα του φορτηγού.

Στη τρίτη περίπτωση, χθες το μεσημέρι, στο Κοπτερό Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν τον τρίτο διακινητή, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στην ενδοχώρα έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται επίσης ότι ο δράστης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Συνολικά κατασχέθηκαν τρία (3) οχήματα, ένα (1) ζεύγος πλαστών πινακίδων και χρηματικά ποσά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις τρείς υποθέσεις ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου, Σαπών και Φερών.