ΞΑΝΘΗ: Τρόμος στον οδηγό ΙΧ από μεθυσμένους ή “μαστουρωμένους”  νεαρούς

Και ξαφνικά λίγο πριν τις 10.00 στην περιοχή του Πούρναλικ η γειτονιά σηκώθηκε στο ποδάρι από μία παρέα τεσσάρων σκουρόχρωμων νεαρών.

Η παρέα των 4 νεαρών ούρλιαζε και βάδιζε στην μέση του δρόμου προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών.

Εκείνη την ώρα ΙΧ διέσχιζε την συγκεκριμένη θεοσκότεινη οδό στις παρυφές του Πούρναλι στο ύψος της 28ης Οκτωβρίου.

Οι νεαροί κινούνταν στην μέση του δρόμου και ο οδηγός σταμάτησε το όχημα του μέχρι να περάσει ο κίνδυνος των αφηνιασμένων νεαρών που ούρλιαζαν και χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές τα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του εν λόγου αυτοκινήτου σταμάτησε, αλλά ο ένας άρχησε να χτυπά το καπό του σταματημένου αυτοκινήτου και ο άλλος της παρέας χτυπούσε και ούρλιαζε τον «ουρανό» του αυτοκινήτου.

Μέχρι να βγει ο οδηγός του αυτοκινήτου από την θέση του οδηγού οι νεαροί προφανώς χωρίς να αντιληφθούν την παραβατική τους συμπεριφορά, για αυτό αναφέραμε ότι κατά πάσα πιθανότητα ήταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών ή ναρκωτικών, συνέχισαν την πορεία τους σαν να μην συνέβη τίποτε,  απομακρύνθηκαν μερικά βήματα και συνέχισαν ουρλιάζοντας την πορεία τους και ο οδηγός προφανώς για να αποφύγει τα χειρότερα, μπήκε στο όχημά του και απλά έβαλε μπροστά και συνέχισε την πορεία του.

Περιττό να πούμε ότι οι καταστηματάρχες κλείστηκαν στα μαγαζιά τους και τα μπαλκόνια της γειτονιάς γέμισαν με κόσμο με την περιέργεια ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους για τα ουρλιαχτά από τους «αφηνιασμένους» νεαρούς οι οποίοι έστριψαν δεξιά επί της 28ης Οκτωβρίου.

Δεν γνωρίζουμε τι προκάλεσε το «αφήνιασμα» των νεαρών κατά πάσα πιθανότητα κατοίκων της περιοχής, όμως, αν ο οδηγός του οχήματος ή οποιοσδήποτε άλλος προσπαθούσε να τους επαναφέρει ή να ζητήσει τον λόγο για αυτήν την παραβατική συμπεριφορά, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα του προκαλούσαν σωματική βλάβη.

Όλες αυτές οι παραβατικές συμπεριφορές είναι λογικές από την στιγμή που η αστυνομία της Ξάνθης, λόγω της έλλειψης προσωπικού δεν εμφανίζεται στους δρόμους.

Το ερώτημα είναι τι θα γινόταν ή τι έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας αν κάποια νεαρή γυναίκα συναντιόνταν με αυτά τα θηρία σε κάποια σκοτεινή γωνιά της Ξάνθης.