Γιάννης Ιερόπουλος: Γιατί αδικείτε την Ξάνθη κ. Μέτιο;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ;

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης βάλλει κατά της απόφασης της Περιφέρειας ΑΜΘ να αποκλείσει την Ξάνθη από την Τουριστική προβολή στο διαδίκτυο των γειτονικών Βαλκανικών Χωρών.
Δυστυχώς για τους Ξανθιώτες επαγγελματίες που επένδυσαν στις παραλίες της Ξάνθης καθώς και στις ξενοδοχειακές μονάδες η περιφέρεια απέκλεισε από το πακέτο διαδικτυακής τουριστικής προβολής της Περιφέρειας την Ξάνθη κάτι που ξεσήκωσε θύελα αντιδράσεων κυρίως από τούς συμβούλους της μείζονος αντιπολίτευσης και φυσικά τους ίδιους τους ξενοδόχους.
Παράλληλα στην αιχμηρότατη ανακοίνωση του προέδρου των ξενοδόχων Γ. Ιερόπουλου, τα βέλη του δεν παύουν να στρέφονται στην τόπια πολιτική και οικονομική ηγεσία της Ξάνθης καλώντας τους να πάρουν θέση σε όλο αυτό που προφανώς η Περιφέρεια ετοίμασε χωρίς να δεχτεί καμμία πρόταση από τα στελέχη της διοίκησης στην Ξάνθη.
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Π. Παπαδόπουλου στην Ανοιχτή γραμμή κατήγγειλε με πολύ σκληρή τοποθέτηση την περιφέρεια ΑΜΘ αλλά και τους τοπικούς παράγοντες οι οποίοι δεν στηρίζουν την τοπική προβολή.
Στο όλο θέμα που ανέδειξα ο πρώην αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Μ. Αμοιρίδης όπου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση και τονίζει την αδιαφορία της Περιφέρειας για την Ξάνθη και την τουριστική της προβολή.
Χαρακτηρίζοντας και ο ίδιος με βαρύτατους χαρακτηρισμούς την διοίκηση της Περιφέρειας αλλά και τα τοπικά στελέχη του νομού Ξάνθης που δεν προωθούν τα προβλήματα στο κέντρο των αποφάσεων που είναι η Κομοτηνή έδρα της Περιφέρειας.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του συλλόγου Ξενοδόχων Ξάνθης:
Γνωρίζουμε σε όλο το λαό του Νομού Ξάνθης, ότι η επιτροπή τουρισμού της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, πήρε απόφαση, την οποία κατέθεσε για να ψηφιστεί σήμερα, 30/3/21, για προβολή των παραθαλάσσιων περιοχών της περιφέρειας: ΘΑΣΣΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ – ΜΑΡΩΝΕΙΑ – ΦΑΝΑΡΙ, στις χώρες Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία, Σκόπια.

Η απουσία του Νομού Ξάνθης, με το Πόρτο Λάγος, τα Άβδηρα, τη Μάνδρα, το Μυρωδάτο, τα Μάγγανα, με το Δέλτα του Νέστου και τη Βιστωνίδα, απουσιάζει επιδεικτικά.

ΠΡΟΣ ΤΙ;;;;

Θα πρέπει τώρα άπαντες

-Βουλευτές του νομού

-Δήμαρχοι Αβδήρων και Τοπείρου

-Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι

-Πρόεδρος του ΕΒΕ και Πρόεδροι των Ομοσπονδιών

Να πάρουν θέση, και να μη ψηφιστεί αυτό το κατάπτυστο έκτρωμα για τη περιοχή μας.

Ο αγώνας, τώρα αρχίζει.