Μ. Αμοιρίδης: Η Περιφέρεια αδικεί τους επαγγελματίες της ΑΜΘ

Ακόμη μία αδικία σε βάρος των επαγγελματιών ορισμένων κλάδων καταγγέλλει ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Ξάνθης Μ. Αμοιρίδης.

Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Περιφέρειας εδώ και 4 μήνες με τα γνωστά προβλήματα αλλά και τους αποκλεισμούς επαγγελματιών παρά το ότι η Κυβέρνηση έκανε διόρθωση και τους εντάσσει στην κατηγορία των πληττόμενων επιχειρήσεων: ” Πρακτορεία ΟΠΑΠ, ασφαλιστές και άλλοι, αναμένουν να διορθωθεί ακόμη μία αδικία του προγράμματος ενίσχυσης της Περιφέρειας ΑΜΘ. Από το Δεκέμβριο το υπουργείο έχει δώσει το πράσινο φως ώστε να είναι δικαιούχοι ενισχύσεων λόγω COVID-19, άλλες περιφέρειες προχώρησαν ήδη σε διόρθωση και συμμετοχή τους. Εδώ ακόμη περιμένουν …

Ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε λάθος, αφήνοντας πολλούς που πραγματικά έχασαν πολλά έξω ή δίνοντας τους ψίχουλα σε σχέση με τις απώλειες τους, συνεχίζεται εδώ και 4 μήνες ταλαιπωρώντας τους δικαιούχους. Ενώ η κυβέρνηση κάνει διορθώσεις, Δύο μήνες μετά κανείς δεν συγκινείται στην ΠΑΜΘ. Άλλη μία φορά που η Περιφέρεια δεν κινείται όπως πρέπει στο χρόνο που πρέπει.”