Γιατί δεν επελέγη η KOSMO PLUS;

Απορία και πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από την συμπεριφορά της δημοτικής αρχής η οποία οφείλει με τα χρήματα των δημοτών που διαχειρίζεται, να φέρει το καλλίτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους Ξανθιώτες.

Όταν όμως η δημοτική αρχή δεν επιλέγει  επιχειρήσεις που στηρίζουν εδώ και 8 χρόνια τις Ξανθιώτικες οικογένειες, τότε σίγουρα υπάρχει στο βάθος του σκοτεινού τούνελ κάποια εξήγηση.

Μία εξήγηση που ο μέσος δημότης αδυνατεί να δώσει λόγω έλλειψης στοιχείων.

Βέβαια, μπορεί στοιχεία να μην υπάρχουν, όμως η εν γένει συμπεριφορά της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής, παραπέμπει σε θολό τοπίο.

Με αφορμή το δημοσίευμα του ΜΑΧΗΤΗ σχετικά με την επιλογή μιας εταιρείας τροφίμων για την στήριξη του προγράμματος ΤΕΒΑ και τον αποκλεισμό της γνωστής Ξανθιώτικης Εταιρίες (σούπερ μάρκετ) KOSMO PLUS, βάζει σε σκέψεις την δράση της δημοτικής αρχής και σαφώς ο μέσος δημότης προσπαθεί να κατανοήσει τις συμπεριφορές της.

Την εταιρεία στην οποία κατοχυρώθηκε ο διαγωνισμός, προσωπικά δεν την γνωρίζουμε όμως, την KOSMO PLUS όπου συμμετέχουν οι αδελφοί Θεοδωρίδη την ξέρουν όλοι οι Ξανθιώτες.

Οι λόγοι είναι γνωστοί. Η KOSMO PLUS δραστηριοποιείτε εδώ και 8 χρόνια στην Ξάνθη και είναι πρώτη στην εμπιστοσύνη των Ξανθιωτών γιατί παρέχει ποιότητα και λογικές τιμές στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την Ξάνθη και τις οικογένειες της.

Για την KOSMO PLUS τα 8 χρόνια που δραστηριοποιείτε στην Ξάνθη, ο μέσος δημότης θα πει μόνο καλά λόγια.

Με λίγα λόγια, η KOSMO PLUS, στηρίζει τους Ξανθιώτες εδώ και 8 χρόνια και όταν η συγκεκριμένη εταιρεία χρειάστηκε μία φορά την στήριξη της Ξάνθης, δια των εκπροσώπων της (Δημοτική Αρχή) και στην συγκεκριμένη περίπτωση του δημάρχου Μ. Τσέπελη, ο διαγωνισμός δόθηκε σε μία εταιρεία, σύμφωνα πάντοτε με τα δημοσιεύματα που δεν είχε καλά καλά δηλωμένη έδρα.

Τι θα μπορούσε να σκεφτεί ο μέσος Ξανθιώτης άραγε;

Μάλιστα η KOSMO PLUS, σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα του ΜΑΧΗΤΗ, έδωσε χαμηλότερη προσφορά κατά 600.000;

Αλήθεια ο δήμαρχος της πόλης πώς θα αντικρίσει τους Ξανθιώτες οι οποίοι εδώ και 8 χρόνια προμηθεύονται ποιοτικά προϊόντα, σε χαμηλές τιμές, άψογη και φιλική εξυπηρέτηση από το προσωπικό που είναι γέννημα θρέμμα της Ξάνθης;

Γιατί ο δήμαρχος Ξάνθης επέλεξε μία άλλη εταιρεία για να στηρίξει το ΤΕΒΑ;

Μήπως επειδή οι συνδημότες μας υποστηριζόμενοι από το ΤΕΒΑ και που έχουν ανάγκη, στην δεδομένη στιγμή, δεν θα δώσουν σημασία στην ποιότητα;

Εκτός αν συμβαίνει κάτι άλλο;

Προφανώς ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης αφού ανέβηκε στο υψηλότερα βάθρο της πολιτικής του καριέρας, δεν ενδιαφέρεται για την υστεροφημία του και λειτουργεί κατ αυτόν τον τρόπο.

Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε για την συμπεριφορά του.