Oruc Reis: Μην ξεχνάτε τον Ερντογάν

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Καλή και φιλότιμη η προσπάθεια της κυβέρνησης με όλα της τα λάθη και την εξάντληση των πολιτών με τα ασφυκτικά μέτρα κατά της πανδημίας όμως, δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι πρώτιστο καθήκον και υποχρέωση της προς τους πολίτες είναι να κρατήσει την χώρα ελεύθερη και ακέραια.

Μπορεί η χώρα να πλήττεται βάναυσα από την πανδημία και πρέπει η κυβέρνηση  και οι λειτουργοί του κράτους να είναι σε εγρήγορση, καλό θα είναι η κυβέρνηση να έχει το βλέμμα της στραμμένο στον κακό γείτονα.

Ο οποίος κακός γείτονας όλον αυτό τον καιρό της δοκιμασίας της Χώρας μας από την πανδημία, δεν απέσυρε το Oruc Reis από τα χωρικά μας ύδατα και την παρουσία των συνοδευτικών πολεμικών πλοίων.

Επειδή ο Ερντογάν δεν είναι ένας τίμιος πολεμιστής αλλά ένα καταχθόνιο δημιούργημα της φύσης, είναι καλό η χώρα μας, να είναι προετοιμασμένη και για το ενδεχόμενο της ένοπλης σύγκρουσης με τον αιώνιο εχθρό της Ελλάδος.

Οι καιροί είναι πονηροί, η αναμπουμπούλα υπάρχει λόγο της πανδημίας και όπως όλοι γνωρίζουμε, ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται, ας έχουμε το νου μας.