Υλοποιείται ακόμη μία δέσμευση του δημάρχου Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσείν

Επιτέλους ο υγρός πλούτος των Θερμών, αξιοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μύκης Ριτβάν Ντελή Χουσείν.

Σύμφωνα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμαρχος που είχε δεσμευθεί προεκλογικά για την αξιοποίηση των ιαματικών Λουτρών των Θερμών και την προσέλευση τουριστών στον δήμο Μύκης, δηλώνει έτοιμος να βάλλει ακόμη μία πινελιά στην ανάπτυξη του τόπου αφού σε λίγες ημέρες θα δημοπρατηθεί το έργο της αναβάθμισης των ιαματικών λουτρών με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 280.000 ευρώ.

Προτεραιότητες αυτού του είδους, θα πρέπει να λειτουργούν ως παράδειγμα προς  μίμηση προς τον δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη και των προκατόχων του που επέτρεψαν στα δημοτικά ακίνητα, μακρύ χέρι των τοκογλύφων της Χώρας, να χαθούν από τα περιουσιακά στοιχεία του λαού των Αβδήρων τα λουτρά της Ποταμιάς.

Στον αντίποδα, ο δήμαρχος Μύκης, παρόλο που οι προκάτοχοί του είχαν απαξιώσει την αξία των Θερμών, πιστός στην δέσμευσή του, βρήκε πόρους και κάνει το επόμενο βήμα για την τοπική ανάπτυξη και την αξιοποίηση προς όφελος των δημοτών του αυτό το θείο δώρο.

Αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο δήμαρχος Μύκης:

 

ΙΑΜΑΤΙΚΆ ΛΟΥΤΡΆ ΘΕΡΜΏΝ Ένας φυσικός πλούτος της περιοχής μας που δυστυχώς ακόμα δεν αξιοποιήθηκε.

Από την αρχή της θητείας μου είχα δεσμευτεί, ότι η ανάδειξη των Ιαματικών Πηγών των Θερμών και ο ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΌΣ είναι στις άμεσες προτεραιότητες μου.

Στις 24 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ 2020 ΔΗΜΟΠΡΑΤΟΎΜΕ ΈΡΓΑ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΑΜΑΤΙΚΏΝ ΛΟΥΤΡΏΝ ΠΟΣΟΎ 280.500 ευρώ.

Είναι ένα έργο που θα αλλάξει την εικόνα των Θερμών και θα αποτελέσει πόλο έλξης τουριστών στον δήμο μας.

Μία δέσμευση, άλλο ένα όνειρο που  θα γίνει πραγματικότητα