Με ανάρτηση του ο Κ. Ζαγναφέρης πρώην αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης περιγράφει την κατάσταση η οποία επικρατεί διαχρονικά κατά την περίοδο των καταλήψεων στα σχολεία. Σαφώς και αυτη η εικόνα δείχνει τι μαθαίνουν οι γονείς και οι δάσκαλοι στα παιδιά.
ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ…..
Αν σχολιάσω αμέσως θα αρχίσουν οι χαρακτηρισμοί. Συντηρητικός, δεξιός, αναχρονιστικός, απαίδευτος, Μητσοτακικος κλπ. Το έργο πάντα φθινοπωρινά και πρώτης προβολής εδώ και σαράντα χρόνια.
Αν απευθυνθείς σε νομικό θα σου πει ότι τεκμηριώνονται και στοιχειοθετούνται “άπειρες” κατηγορίες για τους αυτουργούς, φυσικούς και ηθικούς, μέσω ψηφισμένων νόμων. (Πολλοί από τους οποίους έχουν ψηφισθεί και από ΣΥΡΙΖΑ).
Στην αφελή ερώτηση γιατί δεν εφαρμόζονται, μήπως έχουμε έλλειψη εισαγγελέων αρχίζει η καφενόβιος ” διαχρονική αριστερή μπουρδολογία.”.
Αρχίζουν γελοίες δικαιολογίες μέχρι και αναφορές σε επαναστάτες περασμένων αιώνων οι περισσότεροι των οποίων σήμερα θεωρούνται γραφικότητες της ιστορίας.
Κλείνοντας μια αναφορά θα κάνω χωρίς φυσικά να περιμένω απάντηση. Καθημερινώς από τους ταγούς της εξουσίας, όλων των αποχρώσεων, ακούς για την δημοκρατική κατάκτηση των τελευταίων πενήντα χρόνων που είναι η αστική ευνομούμενη πολιτεία . Αήθεια πως την εννοούν?