H Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης  χρηματοδοτεί τη μελέτη για την εκπόνηση Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων για την παράκτια ζώνη της ΑΜΘ

 

Ένταξη της μελέτης για την εκπόνηση Ειδικών Πολεοδομικών Σχεδίων για την ενίσχυση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης στην παραλιακή ζώνη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συνολικού προϋπολογισμού 1.087.630€.

Η μελέτη αφορά πέντε περιοχές πρώτης προτεραιότητας της  Περιφέρειας ΑΜΘ, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο Δήμος Αβδήρων και αφορά το παράκτιο τμήμα του Δήμου από τη Σκάλα Μάνδρας ως τη Σκάλα Αβδήρων και το Μυρωδάτο.

Σε συνδυασμό με  το Τοπικό Χωρικό Σχέδιο του Δήμου Αβδήρων που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης ΕΣΠΑ 2014-2020 και έχει ήδη δημοπρατηθεί, θα λυθούν μακροχρόνια προβλήματα δόμησης της παραλιακής ζώνης του Δήμου Αβδήρων και θα δώσει τη δυνατότητα για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή του Δήμου Αβδήρων.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Περιφερειάρχη για το ενδιαφέρον του για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής του Δήμου Αβδήρων.