Συμμορία 4 τσαντάκηδων «χτύπησαν» μέρα μεσημέρι στα Πηγάδια

 Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Αυτό εννοούσαμε κύριε Χρυσοχοίδη. Διέθεσες αστυνομική δύναμη για να κάνει 60.000 ελέγχους μέσα σε ένα 24ωρο για τον κορωνοιό, αλλά ένας αστυνομικός δεν βρέθηκε να προστατεύσει την γυναίκα μέρα μεσημέρι από την συμμορία τσαντάκηδων στα Πηγάδια

 

Δυστυχώς το άρθρο μας https://www.xanthitimes.gr/2020/08/24/62-000-elegchoi-gia-ton-koronoio-mesa-24-ores-ayto-den-einai-prostasia-ton-politon-einai-exontosi/

επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο, αφού μέρα μεσημέρι, στο χωριό Πηγάδια της Ξάνθης, μία συμμορία  4 τσαντάκιδων,  επιτέθηκαν σε μία γυναίκα 45 ετών για να της κλέψει την τσάντα.

Η γυναίκα η οποία σύμφωνα με αστυνομικές μας πηγές αντιστάθηκε τρέποντας  σε  φυγή την σπείρα που πρόλαβε να αρπάξει το κινητό της που έπεσε από την τσάντα της.

Ακριβώς αυτό εννοούσαμε κύριε Χρυσοχοίδη. Κύριος είδε πόσες αστυνομικές δυνάμεις βρήκες για να κάνεις μέσα σε 24 ώρες 60.000 περίπου ελέγχους για τον κωρονοιό και οι πολίτες, μέσα στα χωριά τους είναι εντελώς απροστάτευτοι.

Συνεχίστε κύριοι της κυβέρνησης να «προστατεύετε» τους πολίτες από τον κορωνοϊό και αφήστε τα κλεφτρόνια, τους βιαστές, τους μπουκαδόρους, τους εμπόρους ναρκωτικών, τα βαποράκια και τους εγκληματίες λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ελέυθεροι και να τους κόβουν την ανάσα και ενίοτε το νήμα της ζωής.