ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο κορωνοιός δεν λέει να φύγει από την Ξάνθη, αφού ακόμη ένας υπερήλικας άφησε την τελευταία του πνοή.

Τελικά τα πράγματα δεν πάνε καλά σύμφωνα με αυτά που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ μιας και η τοπική ενημέρωση είναι βαλμένη στον “γύψο” από τον Φεβρουάριο και εντεύθεν, θυμίζει στους Θρακιώτες ποιοι τον διοικούν.

Δυστυχώς για τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η τοπική ενημέρωση έχει προ πολλού μπει στον “γύψο” και είναι ο μεγαλύτερος ασθενής με πρωταγωνιστή τον  φόβο και τον  τρόμο για το τι ακριβώς συμβαίνει δίπλα μας.

Δυστυχώς οι πολιτικοί ταγοί, το νοσοκομείο και 4η ΥΠΕ, τηρούν σιγή ιχθύος ενισχύοντας έτσι την καχυποψία των πολιτών της Θράκης.

Τελικά μήπως ακόμη μια φορά η Θράκη και για μία ακόμη φορά, χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο με δεδομένο δηλαδή ότι στα Ελληνοτουρκικά και στην λαθρομετανάστευση χρησιμοποιείται ως προγεφύρωμα για την άλωση και ισλαμοποίηση της Χώρας;

Μη που πείτε ότι είναι ιστορίες συνωμοσίας.

Να βγει ευθαρσώς ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, εφ’  όσον είναι ανεξάρτητος και δεν τον δένουν κομματικές συμφωνίες με την κυβέρνηση με σκοπό  για να επανεκλεγεί και να πει ότι αυτούς έχουμε θύματα από Κορωνιό, εκείνος “έφυγε” γιατί ήταν βαριά άρρωστος και ο κορωνοιός επιδείνωσε την κατάσταση και “έφυγε” μία ώρα αρχύτερα.

Έχει τα κότσια να το κάνει; Σίγουρα όχι.

Και η αντιπολίτευση της Περιφέρειας στο κόλπο; Ή μήπως δεν έχει πρόσβαση στην ενημέρωση;

Με δεδομένο ότι δεν είδαμε και από την πλευρά του κ. Τοψίδη καμμία προσπάθεια ενημέρωσης των πολιτών της Περιφέρειας για τα του κορωνοιού,  υποθέτουμε ότι ή δεν έχει πρόσβαση σε στοιχεία που εκτιμούμε ότι θα ήταν χρήσιμο για την ενημέρωση των πολιτών της Περιφέρειας ή δεν θέλει να μπει στο “τρυπά κι” πολιτικής αντιπαράθεσης με τον Μέτιο.

Όμως ο λαός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ζητά απλά να πληροφορηθεί και να διασταυρώσει στην ανάγκη αν αυτά που λέει ο ΕΟΔΥ και αφορούν τον τόπο μας, είναι αλήθεια.

Ποιος θα ενημερώσει υπεύθυνα τον λαό της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας αν συμπολίτευση και αντιπολίτευση ακολουθούν κατά γράμμα την κομματική επιταγή για μη ενημέρωση;