Ποιος ανεγκέφαλος του δήμου Ξάνθης ποτίζει ντάλα μεσημέρι;

Η ώρα κοντεύει 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, ο ήλιος τρελαίνει κάθε λογικό νου και κάποιος αγράμματος από το τμήμα πρασίνου άνοιξε το αυτόματο πότισμα ποτίζοντας τα παρτέρια της Νομαρχίας, ντάλα μεσημέρι, καταδικάζοντας τα φυτά σε σοκάρισμα αν αυτό γίνεται κάθε ημέρα την ίδια ώρα.

Αλήθεια κύριοι στο τμήμα πρασίνου του δήμου της Ξάνθης δεν ξέρετε ότι όταν ο ήλιος καίει δεν ποτίζουμε τα φυτά γιατί καταστρέφονται;

Άντε και δεν το ξέρατε, τι στην ευχή τμήμα πρασίνου είσθε αν δεν το ξέρατε; Αλλά αυτό το παραβλέπει κανείς, δηλαδή την έλλειψη γνώσης, δεν ξέρατε αλλά δεν ρωτάγατε; Έναν αγρότη να ρωτάγατε θα σας έλεγε ότι ποτέ δεν ποτίζουμε τα φυτά όσο δυνατά και αν είναι ντάλα μεσημέρι.

Και σίγουρα η αναφορά που κάνουμε δεν είναι τόσο για τα φυτά που μπορεί να καταστραφούν, αλλά είναι η αδιαφορία της δημοτικής αρχής σε οτιδήποτε όμορφο υπάρχει στην πόλη μας ξεκινώντας από το πράσινο.

Αυτός είναι ο λόγος που κάνουμε αυτήν την αναφορά αγαπητέ Μπαντάκ, αντιδήμαρχε πρασίνου.

Είσαι αδιάφορος κύριε Μπαντάκ για την όποια ελάχιστη ομορφιά δίνει στην πόλη η κάθε γωνιά της.

Θέλεις μία άσχημη πόλη κύριε Μπαντάκ, μία βρώμικη πόλη και σπάταλη.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν από την πρώτη στιγμή που σου ανέθεσε ο κολλητός σου δήμαρχος τα καθήκοντα του αντιδημάχου, αν σκοπός σου ήταν απλά να κάνεις την πόλη της Ξάνθης, άσχημη, βρώμικη, σπάταλη.

Το Γιατί σίγουρα το ξέρεις εσύ.