Δύο αλλοδαποί λήστεψαν με την απειλή μαχαιριού αγρότη στο χωράφι του, του πήραν το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Συνελήφθη ο ένας στην Θεσσαλονίκη σε τυχαίο έλεγχο

 

Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή αλήθεια που δεν θέλει να δει η κυβέρνηση.

Οι εγκληματίες λαθρομετανάστες από όπου περνούν μέχρι να φτάσουν στα μεγάλα χωνευτήρια (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) σπέρνουν τον φόβο, τον τρόμο και εγκληματούν με οποιονδήποτε τρόπο στο διάβα τους και αν συλληφθούν από τύχη, μέχρι να δικαστούν συνεχίζουν τα εγκλήματα τους κατά των Ελλήνων πολιτών.

Άραγε αυτήν την σκληρή αλήθεια για τους Έλληνες πολίτες μπορεί να την αντιληφθεί ο κ. Μυταράκης;

 

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος ημεδαπού που διαπράχθηκε την 22-6-2020 σε αγροτική περιοχή του Έβρου

 

Πρόκειται για αλλοδαπό ο οποίος συνελήφθη με Ένταλμα Σύλληψης

 

 

Ταυτοποιήθηκε, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και εμπεριστατωμένων αστυνομικών ερευνών, ο ένας από τους δράστες της ληστείας σε βάρος ημεδαπού, που διαπράχθηκε απογευματινές ώρες της 22-6-2020 σε αγροτική περιοχή του Έβρου.

 

Πρόκειται για αλλοδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Αναλυτικότερα, όπως διακριβώθηκε ο δράστης μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, απογευματινές ώρες της 22-6-2020, σε αγροτική περιοχή του Έβρου, πλησίασαν ημεδαπό ο οποίος βρισκόταν στο αγρόκτημά του και με την απειλή μαχαιριών τον ακινητοποίησαν και τον δέσμευσαν με καλώδια, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν από την κατοχή του χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και το όχημα του, με το οποίο και διέφυγαν.

 

Το αφαιρεθέν όχημα εντοπίσθηκε λίγο αργότερα σε παρακείμενη περιοχή εκτός δρόμου, όπου είχε εκτραπεί.

 

Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

 

Ο δράστης την 30-6-2020 εντοπίσθηκε από αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης να στερείται των απαιτούμενων εγγράφων για την παραμονή του στη χώρα και έκτοτε κρατούνταν σε αστυνομική υπηρεσία, ενώ στη συνέχεια συνελήφθη με σχετικό Ένταλμα Σύλληψης για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης για την ταυτοποίηση και του δεύτερου δράστη.