Με ένα κατεβατό “τόνωσης” της ομάδας της πόλης μας, ο δήμος Ξάνθης, που έχει θάψει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό με την εγκατάληψη των αθλητικών  υποδομών στον δήμο, όπως κολυμβητήριο, γήπεδα, παιδικές χαρές και χώρους αθλοπαιδιών,  ξαφνικά θυμήθηκε να “λιβανίσει” τον μεγαλομέτοχο Πανόπουλο.

Πολιτικός θεατρινισμός στον απόγειο του.

Ο  Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ είναι η ομάδα της Πόλης μας, είναι η ομάδα της Θράκης, είναι η ομάδα της ψυχής μας.

Ο Α.Ο.ΞΑΝΘΗΣ είναι η ομάδα που σέβεται τους αντιπάλους της, είναι η ομάδα της φιλοξενίας, είναι η ομάδα με φιλάθλους και όχι οπαδούς.

Παίζει πάντα όλα τα παιχνίδια, μόνο μέσα στο γήπεδο.

Δίνει τις μάχες της στο χορτάρι, ούτε σε γραφεία, ούτε σε δικαστήρια, ούτε σε υπόγειες διαδρομές.

Φέτος πολεμήθηκε άδικα από το σύστημα που έχει καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κέρδισε στην κανονική διάρκεια με αξιοσημείωτη πορεία και νίκησε τις διαπλοκές και στα play off, παρά την αφαίρεση των 12 βαθμών και επέβαλε τη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, για 33η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Δήμος Ξάνθης συγχαίρει όλους, παίκτες, προπονητικό team, διοίκηση,  γιατί τα κατάφεραν απέναντι σε όλες τις μεθοδεύσεις.

Συγχαίρει  τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πανόπουλο, γιατί έδειξε με τη στάση του  πως  μια επαρχιακή ομάδα,  έχει τη δυνατότητα  να κερδίσει  τον σεβασμό όλων.

Οι Ξανθιώτες, οι Θρακιώτες πείσμωσαν με τον άδικο πόλεμο.

Τη νέα αγωνιστική  χρονιά θα είμαστε στο πλάι της ομάδας, όπου εντός και εκτός γηπέδου θα  διδάξουμε πάλι,  όλοι μαζί,  ποδόσφαιρο, ήθος και αξιοπρέπεια.