ΠΛΑΝΗΤΗΣ SUPER MARKET: Στο σούπερ μάρκετ μας μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων, όπως είδη διατροφής, τρόφιμα, τυποποιημένα προϊόντα, γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, φρούτα και λαχανικά, κατεψυγμένα προϊόντα, ποτά, αναψυκτικά, χυμούς, ξηρούς καρπούς, ελαιόλαδο, είδη υγιεινής και χαρτικά, απορρυπαντικά, και διάφορα ψιλικά είδη. Δούκα Θεοδώρου 61 ΤΚ: 67100 2541091991,2541071076 Υποκ.: 2ο Χλμ Ξάνθης-Πετεινού Υποκ.: Ελευθερίου Βενιζέλου 33, Ίασμος, Κομοτηνή Υποκ.: Άγιος Αθανάσιος Δράμας Υποκ.: Κλεμανσώ 33, Ξάνθη http://www.planitismarket.com 

Tα souper market ΠΛΑΝΗΤΗΣ Είναι καθαρά μία οικογενειακή Ξανθιώτικη  επιχείρηση που δραστηριοποιείτε τις τελευταίες δεκαετίες στα είδη τροφίμων.

Διαθέτει υποκαταστήματα στον Ν. Ξάνθης, στην Ροδόπη και την Δράμα.

Απασχολεί προσωπικό από τις γύρω περιοχές και λόγω του όγκου των αγορών επιτυγχάνει καλές τιμές που μετακυλύονται στον καταναλωτή. Μάλιστα κάθε φορά γνωστοποιεί προσφορές οι οποίες πραγματικά είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ενισχύοντας έτσι σε συμπαντικό βαθμό τα νοικοκυριά.

Η οικογενειακή επιχείρηση του κ. Αζίζ δίνει πολύ μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και φροντίζει να δίνει την επιλογή στον πελάτη από την μεγάλη και πλούσια γκάμα των προϊόντων που διαθέτει. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τα super market ΠΛΑΝΗΤΗΣ επεκτείνονται όλο και περισσότερο στην ΑΜΘ.

Η εξυπηρέτηση και οι μικρές μονάδες που διαθέτει. δημιουργούν ένα ζεστό κλίμα που προδιαθέτουν τους πελάτες να τα επισκεφθούν και ο λόγος είναι ότι έχει μεταφερθεί το οικογενειακό κλίμα από τους εργαζόμενους και στου πελάτες.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΙΜΩΝ, ΤΗΝ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ