Νυφικά Εσώρουχα: Το Τέλειο Κλείσιμο Της Πιο Όμορφης Πρώτης Νύχτας

https://www.coquette.gr/wp-content/uploads/2019/04/Miss_9134.jpg

 

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει και έχεις φροντίσει ώστε τα πάντα να είναι άψογα οργανωμένα για την σημαντικότερη στιγμή σας. Οι περισσότερες όμως μελλοντικές νύφες ξεχνάνε κάτι εξίσου σημαντικό για το γάμο τους…τα νυφικά εσώρουχα!

 

Εκείνη τη μέρα δεν θέλεις απλά να δείχνεις φαντασμαγορική, θέλεις ακόμα και η τελευταία λεπτομέρεια που δεν φαίνεται, να είναι επιμελημένη με το προσωπικό σου γούστο. Τα νυφικά εσώρουχα, μπορεί να μην είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας, αλλά σίγουρα θα είναι οι πρωταγωνιστές της πρώτης νύχτας σας.

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, αυτό που αναζητάς είναι το ιδανικό σετ που θα αναδεικνύει το νυφικό σου με το κατάλληλο σχήμα και χρώμα και φυσικά να είναι σέξι.

Αν όλη αυτή η διαδικασία κάπως σε αγχώνει ή δεν μπορείς να αποφασίσεις ποιο είναι αυτό που δείχνει καλύτερα πάνω σου, τότε άλλαξε οπτική και φρόντισε να συμπεριλάβεις τις καλύτερές σου φίλες σε αυτή την απόφαση.

https://www.coquette.gr/wp-content/uploads/2019/04/5355_525-01.jpg

 

Τώρα που έχεις τις φίλες σου μαζί λοιπόν, έχει έρθει η στιγμή να ξεκινήσεις αμέσως με τη νυφική συλλογή εσωρούχων της Coquette. Είναι το κατάλληλο μέρος για να βρεις μοναδικά σχέδια, ρομαντικά ή σέξυ, απίστευτη εφαρμογή και ασυναγώνιστη ποιότητα.

Φυσικά για την πρώτη νύχτα του γάμου σου, θα χρειαστείς και τις ανάλογες πιτζάμες που θα αφήσουν στο ταίρι σου, ονειρική επίγευση σε αυτή τη μαγευτική ημέρα.

Συνδύασε τα με την απαραίτητη νυφική ρόμπα bride to be, που θα σου χαρίσει το πιο απαλό και πολυτελές άγγιγμα, την συγκινητική ώρα της προετοιμασίας.

https://www.coquette.gr/wp-content/uploads/2019/04/MISS-12.x47502.jpg

 

https://www.coquette.gr/wp-content/uploads/brands/PoloRalphLauren/714513423001.jpg

 

Εάν θέλεις να συμπεριλάβεις και τον μελλοντικό σου άντρα σε αυτό το ταξίδι, θα εντυπωσιαστείς με τα αντρικά εσώρουχα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Βρες minimal κομψές επιλογές ή σέξυ κολλητά μποξεράκια που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση του και θα κάνουν την πρώτη σας νύχτα, πιο καυτή από ποτέ.

https://www.coquette.gr/wp-content/uploads/2019/04/W1780.jpg

 

Και μην ξεχνάς, φρόντισε να απολαύσεις τη διαδικασία της αναζήτησης και της επιλογής, γιατί τα νυφικά εσώρουχα που θα επιλέξεις, θα σε συνοδεύσουν στην πιο μαγική σου ημέρα και θα σε ανταμείψουν με στιγμές πάθους.

Μπες τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Coquette, εξερεύνησε τις επιλογές σου και εμείς, σου ευχόμαστε ολόψυχα, βίον ανθόσπαρτον!