Ποδόσφαιρο

Οριστικό: Ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις, 6 Ιουνίου σέντρα στα πλέι οφ

Ο Κώστας Μήτογλου μίλησε για τον Ρικ Πιτίνο και την αποχώρηση του Αμερικανού κόουτς από τους πράσινους

λοταχώς για τη σέντρα η Super League! Mε τις υγειονομικές αρχές να δίνουν το ΟΚ για την έναρξη των κανονικών προπονήσεων στις ομάδες, το μόνο που μένει είναι να ανακοινωθεί κι επίσημα η επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάτι που θα γίνει στην ψηφοφορία των ΠΑΕ που είναι προγραμματισμένη για την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (18/5).

Η απόφαση για την έναρξη των ομαδικών προπονήσεων έχει πάρει ήδη ΦΕΚ με τις ομάδες να επιστρέφουν στην… κανονικότητα τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Έτσι, τα πλέι οφ αναμένεται να ξεκινήσουν στις 6-7 Ιουνίου με τη λήξη τους πιθανότατα στις 19 Ιουλίου.

Ενδιάμεσα, θα υπάρχει μια κενή ημερομηνία για να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν μετά τη λήξη των πλέι οφ.

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που ποδοσφαιριστής βρεθεί θετικός στον ιό, τότε θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας του θα μπαίνουν σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται απομονωμένοι.

Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.