Ιρφάν Χατζηγγενέ. Ποιο λαϊκιστής …  παθαίνεις.

 

Δεν είχαμε την τύχη να λάβουμε τις ανακοινώσεις των ερωτήσεων που υπέβαλε στην Π.Ε. Ξάνθης και την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας ο Περιφερειακός Συμβούλος κ. Ιρφάν Χατζηγγενέ, διότι η XanthiTimes.gr και το περιοδικό Αγορά … Ζω Ξάνθη, δεν είναι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που αποδέχονται τον λαϊκισμό του κ. Χατζηγγενέ ως πολιτική, με αποτέλεσμα να μας έχει … γραμμένους στην λίστα των απαγορευμένων.

Πέρα από εκεί όμως ο κ. Χατζηγγενέ Ιρφάν, πριν ρωτήσει τους αρμόδιους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης και την διεύθυνση υγείας, η οποία περιέθαλψε, προστάτευσε τους φοιτητές από την Αδριανούπολη σε ξενοδοχεία της Ξάνθης με την χροιά του λαϊκισμού εύγλωττη, θα έπρεπε να συνειδητοποιήσει ότι προηγούνταν η ζωή των φοιτητών Ελλήνων Πολιτών από τον δικό του λαϊκισμό.

Δηλαδή για να γίνει κατανοητό ο κ. Χατζηγγενέ, έβαλε σε πρώτη μοίρα το γεγονός ότι οι φοιτητές της Ξάνθης που ήρθαν από την Αδριανούπολη και άλλα πανεπιστήμια της Τουρκίας, πιθανώς η σίτιση η οποία έλαβαν, δεν ήταν σύμφωνη με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους και συγκεκριμένα υπήρχαν στα γεύματα που τους παρασχέθηκαν, συστατικά στοιχεία με προέλευση το χοιρινό.

Δηλαδή, την ώρα που κινδύνευε η ζωή των φοιτητών  από τον κορωναϊό, ο κ. Χατζηγγενέ, προκειμένου να προσελκύσει λίγους ψήφους παραπάνω, προτίμησε να λαϊκίσει παρά να στηρίξει την προσπάθεια που κατέβαλε η Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης και η Διεύθυνση υγείας, για να επιστρέψουν υγιείς οι φοιτητές στα σπίτια τους.

Εκτός ποια αν προηγείται της ζωής των φοιτητών η προπαγάνδα και ο λαϊκισμός.

Για του λόγου το αληθές ο κ. Χατζηγγενέ, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στα δελτία ειδήσεων που λένε ότι στην Τουρκία αυτή την στιγμή, ανεξάρτητα από τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα το καθεστώς του Ερντογάν, ο κορωναϊός στην κυριολεξία «θερίζει» στην γείτονα χώρα.

Καλό είναι κάποια στιγμή ο κ. Χατζηγγενέ να δει την ουσία των πραγμάτων.

Ας επιστρέψουν στις οικογένειες τους υγιείς  οι φοιτητές και μετά έχει μπόλικο χρόνο να λαϊκίσει ο κ. Χατζηγγενέ.