Α. Μουστακίδης σε υπουργό Εργασίας: Μην κοροϊδεύετε τους συνταξιούχους

 

Με μία επιστολή καταπέλτη το πρώην στέλεχος της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της τοπικής στον δήμο Ορεινού βάλει κατά του Υπουργού Εργασίας γιατί όπως διατείνεται στην ανοιχτή επιστολή του θεωρεί ότι η κυβέρνηση της ΝΔ εμπαίζει τους συνταξιούχους και ενώ δεσμεύθηκε ότι θα δώσει τα αναδρομικά τώρα δεν το πράττει.

Επίσης πρέπει να σημειωθεί ότι ο Α. Μουστακίδης καλεί την κυβέρνηση και τους υπουργούς να διώξουν όλους τους «παρατρεχάμενους» τους, να μειώσουν τον δικό τους μισθό για να εξοικονομήσουν χρήματα να πληρωθούν οι συνταξιούχοι, απόμαχοι της ζωής.

 

Σήμερα η εικόνα του Υπουργού Εργασίας ήταν πολύ θλιβερή. Μασουσε τα λόγια του για τα αναδρομικά των Συνταξιούχων.

Κύριοι εσείς όλοι βγήκατε με τη σημαία ότι εμείς βάλαμε μυαλό και ήρθαμε να κάνουμε το καλύτερο για τους Έλληνες Πολίτες.

Δεν μπορεί να λέτε ότι τα αναδρομικά αυτά θα τα πάρουν μόνο αυτοί που πήγαν δικαστικά όταν εξ αρχής όλοι εσείς λέγατε ότι τα αναδρομικά θα τα πάρουν όλοι χωρίς καμία εξαίρεση.

Εσείς το λέγατε κύριοι και το κάνατε σημαία παντού.

Δεν έχετε το δικαίωμα να παίζετε με κανένα Συνταξιούχο.

Αν δεν έχετε χρήματα, είναι πιο έντιμο να βγείτε και να πείτε στον Ελληνικό Λαό την αλήθεια. Να πείτε την αλήθεια όμως αφού μειώσετε πρώτα τον δικό σας μισθό με νόμο και αφού μειώσετε τους κάθε παρατρεχαμενους που έχετε σε θέσεις άσκοπα, σε γραφεία και Υπουργεία.

Όταν κάνετε όλα αυτά, τότε θα έχετε και υπόληψη απέναντι στον Ελληνικό Λαό που τόσα χρόνια όλοι εσείς παίζετε με την δική του ζωή.

Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσουν αυτά που γράφω όμως ούτε με ενδιαφέρει. Εγώ γλυφτης ποτέ δεν έγινα για να έχω καρέκλες όπως κάνουν τα περισσότερα στελέχη από κόμματα. Μέλημα μου είναι και ήταν να είμαι έντιμος και ακέραιος στο σύνολο του Ελληνικού Λαού.

Αυτό έκανα και αυτό κάνω πάντα. Έτσι την θέλω την πολιτική από έντιμους ανθρώπους ανεξαρτήτως κόμματος και όχι από γιαλαντζι πολιτικούς που δυστυχώς υπάρχουν σήμερα στο σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Τηρήστε τη δέσμευση σας απέναντι στους Συνταξιούχους. Είναι ντροπή να τους φέρεστε όλοι με αυτόν τον τρόπο εδώ και τόσα χρόνια. Περιμένω από όλους τους Βουλευτές να κάνουν αυτό που πρέπει απέναντι στους Συνταξιούχους. Τώρα κύριοι πάρτε άμεσα θέση στο πρόβλημα αυτό που έχει δημιουργήσει ο Υπουργός Εργασίας.