Μία άνευ προηγουμένου επίθεση δέχεται αυτήν την περίοδο ο δήμαρχος Μύκης Ντελή Χουσείν Ριτβάν από τον πρώην δήμαρχο κ. Καπζά και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζειμπέκ σχετικά με την επανένταξη του έργου της οδοποιίας Κενταύρου.

Οι εν λόγω κύριοι επιτίθενται στον δήμαρχο Μύκης, λέγοντας άλλα αντί άλλων, χωρίς να μπαίνουν στην ουσία, αφού επί των ημερών τους, ένα έργο πνοής για τους κατοίκους του απομακρυσμένου Κενταύρου απ εντάχθηκε 5 μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές και σε μόλις 7 μήνες επί δημαρχίας Ντελή Χουσείν Ριτβάν εντάχθηκε εκ νέου και οι κύριοι Ζειμπέκ και Καπζά θα πρέπει να εξηγήσουν στον Ξανθιώτικο λαό και στους επαγγελματίες της Ξάνθης γιατί απένταξαν ένα έργο που θα έδινε ζωή και πόρους 4 εκατομμύριον ευρώ περίπου στην τοπική αγορά και   στους οικισμούς Κένταυρο και Κοτύλης.

Αντιλαμβάνονται όλοι τον πόνο του πρώην δημάρχου Μύκης κ. Καπζά Τζεμήλ, αλλά τον πόνο του κ. Βουλευτού που καταδίκασε τον δήμο με την απραξία του, γιατί τόσος πόνος;

Α.Π.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο δήμαρχος Μύκης αναφέρει.

“ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ”

Έτσι, απλώς για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.
ΕΤΟΣ 2011, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου, τότε, μαζί με τον Δήμαρχο κ. Μουσταφά Τσουκάλ, κάναμε το πρώτο βήμα και βάλαμε την πρώτη πινελιά για το έργο της οδοποιίας Κενταύρου.
Εν καιρώ, οικονομικής κρίσης, ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ την κατασκευή του έργου αυτού και ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΑΜΕ τη μελέτη της Οδοποιίας Κενταύρου και Κοτύλης. ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ?? 3.740.000,00 ευρώ.
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ έτους 2014 ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ – Ανάδοχος ο κ. Εκμεκτσής.
1.9.2014, αναλαμβάνει Δήμαρχος Μύκης ο κ. Καπζά Τζέμηλ.
15.1.2015, δηλαδή, μετά από 5 μήνες, αφού ο ανέλαβε ο κ. Καπζά η Οδοποιία Κενταύρου Α Π Ε Ν Τ Α Σ Σ Ε Τ Α Ι …
ΕΤΟΣ 2020, ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ του Δήμου μας, η Οδοποιία Κενταύρου, μετά από 9 ΧΡΟΝΙΑ, γίνεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. (Τυχαίο…?? Δεν Νομίζω, Κάποιοι σε 5 μήνες κατάφεραν να απεντάξουν το έργο, Εμείς σε 7 μήνες καταφέραμε να το εντάξουμε…)

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, δυστυχώς για κάποιους…

Αγαπητοί φίλοι μου από τον Κένταυρο, να είστε σίγουροι, το έργο θα είναι σύντομα στη διάθεσή σας.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, το έργο δεν πρόκειται, πλέον, να απενταχθεί, όπως έγινε επί εποχή Καπζά Τζεμήλ.

Αγαπητέ κύριε Βουλευτά, από τους “πολέμους” και τους “κόπους”, που κάνατε, όπως λέτε, ΟΙ ΠΟΝΟΙ των “κόπων” σας, σας πιάσανε μόλις στις 24.5.2019, δηλαδή, μόλις ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ πριν τις δημοτικές εκλογές.

ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ, οι πόνοι των “κόπων” σας, σας ΞΑΝΑΠΙΑΣΑΝΕ στις 5.7.2019, δηλαδή, παλι, μόλις ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ πριν τις εθνικές εκλογές.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, στήριξε τόσο εσάς, όσο και το κόμμα σας στο μέγιστο βαθμό στέλνοντας 3 βουλευτές σας στη Βουλή. Να ξέρετε ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, άξιζε πιο ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΟΠΟΥΣ και όχι ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.

Είστε βουλευτής, σχεδόν 10 χρόνια, με μεγάλη στήριξη προς εσάς και το κόμμα σας.

ΞΕΡΕΤΕ, ΠΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΗΔΗ, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΥΚΗΣ ???

Σας θυμίζω, ο Δήμος μας δεν έχει ακόμα, ούτε καν δικό του Δημαρχείο και συνεχίζει να πληρώνει ενοίκια. (Να μην μιλήσουμε για ανεργία, μετανάστευση, μειονοτικά θέματα κτλ).

κ. Καπζά και κ.Ζειμπέκ, μην παλεύετε να μας πείσετε ποιος βοήθησε παραπάνω, είναι λυπηρό και δεν σας αρμόζει καθόλου που προσπαθείτε να καρπωθείτε ξένους κόπους.

Επίσης, μην συνωστίζεστε με τον κ. Καπζά για την Οδοποιία Κενταύρου, εξάλλου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ, ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ).

Εγώ, θα συνεχίσω να εκφράζω τις ευχαριστίες μου, δημοσίως, σε όσους κοπιάζουν πραγματικά για τα έργα του δήμου μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΥΚΗΣ
ΝΤΕΛΗ ΧΟΥΣΕΙΝ Ριτβάν