Σ. Μελισσόπουλος: “Θα τα πούμε μετά τον κορωναϊό”

ΜΙΑ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ «ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ» ΚΥΚΛΟΥΣ

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για Όλους» απαντά ευθέως στον Δήμαρχο Μ. Τσέπελη ο οποίος «κατευθύνει», σύμφωνα με τον Σ. Μελισσόπουλο, του «Ανώνυμους κύκλους» αναφορικά με την πολιτική που αναπτύσσει η διοίκηση απέναντι στους πολίτες.

Την ώρα που κινδυνεύουν ανθρώπινες  ζωές στην πόλη μας και όλη η ανθρωπότητα ζει ένα ατελείωτο δράμα, ποιος νοιάζεται να απαντήσει  στις γελοιότητες ανώνυμων  «κύκλων»,  που προέρχονται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή και χαρακτηρίζονται από φόβο, εμμονή και προσπάθεια αποπροσανατολισμού από όλα αυτά που απασχολούν και δημιουργούν ερωτήματα στους Ξανθιώτες!

Μόλις με το καλό τελειώσει αυτή η μεγάλη περιπέτεια που ζούμε, τότε θα έχουμε όλο το χρόνο να λογαριαστούμε και να απαντήσουμε στους «κύκλους» και στον κάθε κακόβουλο ηγετίσκο του facebook.  Το σημαντικότερο όμως είναι να απαντηθούν τα ερωτήματα των πολιτών της Ξάνθης!

Μέχρι τότε όμως, καλό θα είναι οι παράγοντες της σημερινής Δημοτικής Αρχής να μη μας κουνούν  το  δάχτυλο για …τα οικονομικά του Δήμου, διότι όλοι γνωρίζουμε σε αυτή την πόλη ότι τα ….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ δεν είναι και το πιο δυνατό τους σημείο!!

Και ο νοών νοείτω….

Καλούμε και πάλι τους πολίτες να μείνουν ανεπηρέαστοι, προσηλωμένοι στον κοινό μας στόχο, για να βγούμε όλοι από αυτή την κρίση ασφαλείς και υγιείς. Είναι επίσης πολύ σπουδαίο για την ψυχική υγεία όλων μας, ειδικά αυτή την περίοδο, να προσπαθήσουμε να παραμείνουμε μακριά από κάθε είδους παραπληροφόρηση και από φθηνούς λαϊκίστικους  εντυπωσιασμούς.

 

 

Ξάνθη 4  Απριλίου  2020

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 “ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Σάββας Μελισσόπουλος

Σταυρακάρας Παναγιώτης

Χουσεϊνογλου Τιμούρ

Παπαδάκης Θεοφάνης

Τσαρεκτσή Τζενάν

Τοπ Σινάν

Χαριτωνίδου Ειρήνη

Καλογερής Γιώργος