Συνεχίζουν την πορεία τους τα εγκλήματα στην Περιφέρεια. Μπήκε στο σπίτι με μαχαίρι και προσπάθησε να ληστέψει

 

Σύμφωνα με την αστυνομία η οποία ορθώς αναλίσκει σχεδόν το 90% της ζωτικότητας της κυνηγώντας τους παραβάτες – εγκληματίες – του κορωναϊού – κατ εντολή βέβαια της κυβέρνησης, η οποία προφανώς μέσα στην προσπάθεια της να προστατεύσει την κοινωνία, λησμόνησε ότι παράλληλα με την εφαρμογή των μέτρων, θα πρέπει να κυνηγήσει και το άλλο έγκλημα.

Ευτυχώς που το φιλότιμο των αστυνομικών ξεσκεπάζει τα εγκλήματα που διαπράττουν στοιχεία που έχουν αποβάλλει από μέσα τους προ πολλού τον άνθρωπο και η ανάγκη ενίσχυσης της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης της ΑΜΘ είναι άμεση.

Μπορεί κάποια στιγμή ο λαός της Θράκης να την γλυτώσει από τον κορωναϊό, όμως, το έγκλημα θα συνεχίσει να υπάρχει και μετά την πανδημία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθη στις (2-4-2020) το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας ένα άτομο, κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.

 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, διέρρηξε οικία στην Καβάλα και εισήλθε στο εσωτερικό της, όπου με την απειλή μαχαιριού επιχείρησε να ακινητοποιήσει την ιδιοκτήτρια, πλην όμως όταν αυτή αντέδρασε ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αφαιρώντας από εξωτερικό χώρο του σπιτιού ένα ποδήλατο, ένα εργαλείο και διάφορα τρόφιμα.

 

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη.