Παραθέτουμε το Quiz του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αγάπη για την Ξάνθη μας Γιάννη Παπαχρόνη ο οποίος με γλαφυρότατο τρόπο αναφέρετε στην συμπεριφορά των διοικούντων την πόλη η οποία φυσικά δεν τιμά κανέναν Ξανθιώτη.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ

Σας παρακαλούμε απαντήστε στο κάτωθι Quiz και θα κερδίσετε κα εσείς …μια βασιλόπιτα επιλογής σας (εξάλλου θα κόβουμε πίτες μέχρι την Καθαρή Δευτέρα-μπορεί και παραπέρα αν βγάλουν οι επαγγελματίες και νηστίσιμες… )…από συγκεκριμένο κατάστημα με απευθείας ανάθεση…(υποχρεωτικά θα φάτε από εκεί αλλιώς δε θα κάνετε μαμ…)

α. είναι τα νέα παιδιά-νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι νομικών προσώπων και επιχειρήσεων του Δήμου Ξάνθης τόσο …κουκουρούκου…που δεν υπολογίζουν τις διάφορες συνέπειες τέτοιου είδους πράξεων… ???
β. είναι τόσο κυνικοί … πλέον…όλοι τους (μια ομάδα είναι εξάλλου) …που δεν υπολογίζουν τίποτα..???
γ. είναι όντως απλά «κλινικά ηλίθιοι» όπως αναρωτάται και διερωτάται η εφημερίδα ΜΑΧΗΤΗΣ…???
δ. είναι δύσκολες οι τεχνικές προδιαγραφές της συγκεκριμένης βασιλόπιτας που μόνο στο συγκεκριμένο αρτοποιείο και κατόπιν ειδικής παραγγελίας μπορεί να παρασκευασθεί…???
ε. είναι καιρός να δοθεί μια μικρή αντιμισθία στον αντιπρόεδρο του Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης προκειμένου να μπορεί με …απευθείας ανάθεση από την τσέπη του…να χρηματοδοτεί τέτοιες μεγάλου μεγέθους και σημαντικές κοινωνικές δράσεις…???
στ. είναι σωστή η θεωρία ότι δική μας τσέπη…είναι πλέον…το αποθεματικό «του νοικοκύρη» πρώην δημάρχου κ. Δημαρχόπουλου, άρα καλώς πράξαμε…διότι και …λεφτά υπάρχουν…και εκλογές θα ξανάρθουν…???
ζ. είναι σωστή η υπόνοια ότι και εδώ υπάρχει δάκτυλος (περισσότερο πενταδάκτυλος)…Φανουράκη…???
η. απαντήστε κάτι άλλο γιατί η φαντασία μας δε μπορεί άλλο να οργιάσει…???