Τι σημαίνει «Φίλτρα Θράκης».

 

 Σημαίνει αξιοπιστία, υπευθυνότητα, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές και τεχνική υποστήριξη.

Την ποιότητα του νερού μας, ήδη την γνωρίζουν εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες και το καλό δεν σημαίνει πάντα ακριβό. Επιλέγουμε από την αγορά, πάντα τα καλύτερα προϊόντα και σε εξαιρετική τιμή.

Η εταιρεία φίλτρα Θράκης, ιδρύθηκε το 2017. Ο σκοπός της ίδρυσης της εταιρείας, ήταν να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην αγορά τον φίλτρων νερού. Σάν ιδρυτής της εταιρείας και υπεύθυνος των πωλήσεων, πραγματικά χαίρομαι που η εταιρεία μας τον τελευταίο χρόνο έχει ραγδαία ανάπτυξη, το οποίο άλλωστε φαίνεται και στην εξυπηρέτηση των πελατών, και στην ποικιλία φίλτρων και ανταλλακτικών που διαθέτουμε.

Το σύνθημά μας είναι, φίλτρα νερού για όλους, οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

Το καθαρό νερό σήμερα, δεν είναι είδος πολυτελείας είναι ανάγκη για την υγεία μας, την υγεία των παιδιών και των γονέων μας. Για να μην έχουμε προβλήματα στη χολή στα νεφρά για να μη μαζεύουνε πέτρες και να μην έχουμε διαταραχές στο στομάχι και αλλά πολλά, πρέπει να έχουμε φίλτρο νερού Το σπίτι μας, στο γραφείο μας ακόμα και όταν ταξιδεύουμε, παίρνουμε την κανάτα νερού μαζί μας για να μην πίνουμε αμφιβόλου ποιότητας νερού όπου και αν είμαστε.

Τα φρούτα και τα λαχανικά μας  θέλουν οπωσδήποτε πλύσιμο με φιλτραρισμένο νερό για να μην επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με βλαβερές ουσίες όπως το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα και αλλά πολλά.

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πολλές και διάφορες επώνυμες εταιρείες εισαγωγής φίλτρων νερού γι’ αυτό και έχουμε τη μεγαλύτερη γκάμα στα φίλτρα και τα ανταλλακτικά, και τα προσφέρουμε στον κόσμο της Ξάνθης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Στην έκθεση του καταστήματος θα σας εξηγήσουμε και θα σας δείξουμε, όλη τη γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε, για να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει προσωπικά στον καθένα ανάλογα με τα άτομα στην οικογένεια, με την περιοχή και την οικονομική δυνατότητα του καθενός.

Τώρα και όλα μας τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας filtrathrakis.gr και για online αγορές σας.

ΦΙΛΤΡΑ ΘΡΑΚΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΕΡΟΥ.

Τηλ. 6979822172.

Τα φίλτρα Θράκης συνεργάζονται με τις εταιρείες AQUAPHOR. AQUARIUS. PROTEAS FILTER της ENREGYWATER TORAYVINO της INTERWATER

 

ΗΛΙΑΚΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

 

Τα φίλτρα Θράκης έχουν στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων τους και ηλιακά νέας γενιάς κενού αέρος. Είναι ειδικά σχεδιασμένος ηλιακός θερμοσίφωνας με σωλήνες κενού διπλής ενεργείας, υψηλής πιέσεως.

 Αυτός ο ηλιακός θερμοσίφωνας κενού δεν χρειάζεται αντιψυκτικά ή ετήσια συντήρηση. Αντοχή έως μείον -40°C βαθμούς κελσίου και θερμοκρασίες λειτουργίας (παραγωγή ζεστού νερού) έως μείον -30°C βαθμούς κελσίου. Δεξαμενή εσωτερικά πάχος 1,5 χιλιοστά από ανοξείδωτο ατσάλι AISI 316L-2B. Νέας τεχνολογίας, οι σωλήνες κενού έχουν 30% – 40% μεγαλύτερη απόδοση από τους συμβατικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες με επίπεδο συλλέκτη. Ο κύριος λόγος για την μεγαλύτερη απόδοση τους, οφείλετε στο ότι οι σωλήνες κενού αέρος δεν έχουν θερμικές απώλειες σε σύγκριση με του συμβατικούς ηλιακούς θερμοσίφωνες. Για αυτόν τον λόγο, επίσης λειτουργούν και παράγουν ζεστό νερό περισσότερους μήνες τον χρόνο εξοικονομώντας έτσι περισσότερα χρήματα, θερμοκρασία λειτουργίας, ακόμα και σε εξωτερικές θερμοκρασίες περιβάλλοντος έως μείον -30°C. Επίσης η ηλιακοί θερμοσίφωνες κενού, χρησιμοποιούν μικρότερη επιφάνεια κάλυψης επειδή έχουν μεγαλύτερη απόδοση, έτσι εξοικονομούμε χώρο. Μεγαλύτερη απόδοση – Μεγαλύτερη εξοικονόμηση και βάση προσαρμόσιμη για ταράτσα και κεραμοσκεπή.