Συνεχίζει την προσπάθεια η αντιπολίτευση του Δήμου Ξάνθης να επαναφέρει στην πραγματικότητα την διοίκηση

Συνεχίζουν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης πλην Δημαρχόπουλου, την προσπάθεια να προκαλέσουν την δημοτική αρχή να ασχοληθεί με τα θέματα της διοίκησης του δήμου εκτός από τα πανηγύρια και τις γιορτές. Σε αυτήν την λογική ζητούν από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να εισάγει στην ολομέλεια το θέμα που προέκυψε με την πίεση που ασκείτε από την πλευρά της διοίκησης του δήμου προς τους δημοτικούς υπαλλήλους οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν την προσπάθεια της διοίκησης να «τακτοποιήσει» σε θέσεις κλειδιά υπαλλήλους οι οποίοι θα προωθούν, σύμφωνα με την καταγγελία των δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Ξάνθης,  αυτά που η διοίκηση επιθυμεί κατά παράβαση των κανόνων δεοντολογίας αλλά και του κανονισμού λειτουργίας του δήμου Ξάνθης.

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης

Ξάνθη 27 Ιανουαρίου 2020

ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΜΕ ΘΕΜΑ :

«Ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, για τις μετακινήσεις και την κινητικότητα του προσωπικού και γενικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι στο Δήμο Ξάνθης»

Κύριε Πρόεδρε

Με αφορμή,

Τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15.1.2020 ανάμεσα στους επικεφαλείς ΟΛΩΝ των Δημοτικών Παρατάξεων και στο Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων,  ύστερα από πρόσκληση και επιθυμία των ίδιων των εργαζομένων, προέκυψαν σημαντικά προβλήματα και δυσλειτουργίες που αφορούν τόσο τις υπηρεσίες, όσο και τους ίδιους τους εργαζόμενους στο Δήμο Ξάνθης. Για το λόγο αυτόν:

Α Ι Τ Ο Υ Μ Α Σ Τ Ε

τη σύγκληση του Δημοτικού  Συμβουλίου με  θέμα:

«Ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας των Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, για τις μετακινήσεις και την κινητικότητα του προσωπικού και γενικότερα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δημοτικοί Υπάλληλοι στο Δήμο Ξάνθης».

(Άρθρο 4 του με  αριθμ. 5/23-3-2011 πρακτικού της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης με θέμα: «Τροποποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης» και άρθρο 67 του νόμου 3852/2010)

Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση παρακαλούμε να κληθεί το Δ. Σ του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Ξάνθης.

 

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ

ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΝΕΑ ΞΑΝΘΗ