Ο φόβος της αριστεράς πλανάτε πάνω από την ΝΔ

 

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά η ΝΔ, έδειξε ότι κυριαρχείτε από τον φόβο της αριστεράς και αντί να κάνει ξεκάθαρη την διαχωριστική γραμμή μεταξύ της αριστερής ιδεολογίας και της δεξιάς, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει ότι είναι «δημοκρατική» και δεν φοβάται τον αριστερό φασισμό.

Τον φοβάται και τον παραφοβάται.

Αν δεν είναι φόβος προς την αριστερά η επιλογή της προέδρου της δημοκρατίας από την αριστερά τότε τι είναι;

Και μην μας πούνε τα μεγαλοστελέχη της ΝΔ ότι καλά έκανε ο Μητσοτάκης και ότι κινείται στα μονοπάτια της «Δημοκρατίας» γιατί και η Κουτσή Μαρία ξέρει ότι είναι ένας πολιτικός ελιγμός στην προσπάθεια του να εγκλωβίσει τον Τσίπρα και εκεί είναι που κόσμος της ΝΔ δεν τον καταλαβαίνει.

Δηλαδή αν ήταν μία «δεξιά» πρόταση τι ακριβώς θα έχανε ένας θεσμός «γλάστρα»;

Τι ακριβώς θα γινόταν αν ο Τσίπρας δεν ψήφιζε;

Δηλαδή τώρα που ο Τσίπρας θα ψηφίσει την υποψήφια πρόεδρο την προερχόμενη από τον γενικότερο αριστερό χώρο τι ακριβώς θα κερδίσει η δημοκρατία μας;

Συναίνεση;

Ε και;

Μάλλον δεν μας λέει καλά ο Πρωθυπουργός αναζητώντας «γιαλαντζί» συναίνεση.

Και αυτό πια που κατά κόρον παίζεται σε ορισμένα τοπικά μέσα ενημέρωσης και επαναλαμβάνουν οι πολιτικοί τύπου Ευφραιμίδη  που γεμάτος περηφάνια λέει στο fb ότι η υποψήφια πρόεδρος κατάγεται από την Σταυρούπολη καλό είναι να  ρωτήσει την ίδια κατά που πέφτει η Σαυρούπολη.  Άραγε ξέρει;

Βρε μπας και ο Κυριάκος κοίταξε τον χάρτη λίγο πριν αποφασίσει για τον ποιόν ή ποια θα κατέβαζε υποψήφια πρόεδρο της δημοκρατίας, είδε την Σταυρούπολη και είπε, ά ωραία, θα βάλω πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Σταυρούπολη και την έβαλε.

Ας σταματήσουμε να ταΐζουμε ο ένας σανό στον άλλο, θα βαρυστομαχιάσουμε.

Καλή η επιλογή Μητσοτάκη αλλά μην νομίζει ότι έκανε και την κίνηση ΜΑΤ την στιγμή που εκατοντάδες στελέχη δίνουν την ψυχή τους για το κόμμα και αυτό σε αντάλλαγμα βάζει σε θέσεις κλειδιά ανθρώπους της αριστεράς. Άλλωστε και επί αείμνηστου Κ. Καραμανλή το ίδιο γινότανε και επί Κυριάκου το ίδιο γίνεται.

Κατακαημένη ΝΔ τι άλλο θα δεις.