Έφυγε από τη ζωή σήμερα ξημερώματα Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου o γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Ελευθεριάδης, του κλάδου των Οίκων Τελετών ο οποίος ήταν ιδιαιτέρα αγαπητός στην Ξάνθη, άφησε την τελευταία του πνοή από ανεύρυσμα και ύστερα από πολύωρη προσπάθειας των γιατρών του Νοσοκομείου μας ώστε να τον επαναφέρουν. Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του…

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος,εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Δημήτρη Ελευθεριάδη που έφυγε από τη ζωή.

 

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, διετέλεσε Αντιπρόεδρος Ανατολικής Μακεδονίας και για χρόνια μέλος στη Διοίκηση κι ήταν πάντα στο πλευρό της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

 

Ένας επαγγελματίας με ήθος κι αξιοπρέπεια, αρετές που κληροδότησε και στον γιο του Αποστόλη Ελευθεριάδη που συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση.

 

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στο χωριό Πετεινός στην Ξάνθη.