Οι αλλοδαποί ρημάζουν τον Έβρο. Εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές και 1 απόπειρα, σε σπίτια  και αποθήκες. Αυτό είναι η κορφή του παγόβουνου

 Τελικά έγινε έτσι όπως το περιγράφαμε εδώ και μήνες όταν η «σπλαχνική» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, πιεσμένη από τα «λεφτά είναι πολλά», άνοιξε ορθάνοιχτα τα σύνορα και κάθε λογής κακοποιό αλλοδαπό στοιχείο μπήκε στην Χώρα μας.

Αυτό πλέον έχει σαν αποτέλεσμα και όπως καθημερινά αναφέρουν οι ανακοινώσεις της αστυνομίας, οι αλλοδαποί καταπατητές και με βάση οργανωμένο σχέδιο, να ρημάζουν τον Έβρο. Μπαίνουν σε σπίτια, καίνε αποθήκες, αρπάζουν ότι βρουν,  σπέρνοντας τον φόβο και διώχνοντας την καλοσύνη από τις ευαίσθητες ψυχές των Εβριτών.

Το ερώτημα πλέον είναι ξεκάθαρο.

Ως πότε οι αλλοδαποί θα σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο  στην Χώρα μας;

Ως πότε θα ανέχεται ο Ελληνικός Λαός το «ρεσάλτο» από τους αλλοδαπούς;

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 2 αλλοδαπών

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Τριγώνου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, πέντε (5) κλοπές και μία (1) απόπειρα, από οικίες και αποθήκες οικιών, που διαπράχθηκαν κατά τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, σε χωριά του βόρειου Έβρου.

 

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) αλλοδαπών, ηλικίας 42 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

 

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες διέρρηξαν τρεις οικίες και δύο αποθήκες οικιών, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, έξι (6) εργαλεία (βενζινοκίνητα – ηλεκτρικά) και μία (1) ηλεκτρονική συσκευή, ενώ σε μία περίπτωση διάρρηξης οικίας δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριγώνου.