Πραγματικά είναι να απορεί κανείς με την Τουρκία και τους δορυφόρους της στην Θράκη όταν όλος ο μουσουλμανικός κόσμος αποδέχεται την οντότητα των μουφτήδων της Θράκης  και η Τουρκία βάζει τους δορυφόρους της στην Θράκη να τους πολεμούν με όποιον τρόπο μπορούν ζητώντας την νομιμοποίηση “εκλεγμένων” μουφτήδων στην Θράκη ενώ η ίδια η Τουρκία το απαγορεύει δια ροπάλου. Όποιος ιερωμένος της τολμήσει να μιλήσει για εκλογή μουφτήδων εξαφανίζεται από το προσκήνιο.

Αντιλαμβάνονται όλοι ότι τα εδώ τσιράκια της Άγκυρας βρίσκουν “μεροκάματο” από την Άγκυρα και για να το προστατεύσουν, λειτουργούν ως μουτζαχεντίν χωρίς να αναρωτιούνται ότι αν για τον άλφα ή βήτα λόγο κλείσει η οικονομική στρόφιγγα  από την Άγκυρα τι θα κάνουν; Που θα κρυφτούν; Οι τόσοι εκβιασμοί που έγιναν από την πλευρά τους σε βάρος των Πομάκων και των μουσουλμάνων συμπολιτών μας από το δίκτυο και τον περίγυρο των δορυφόρων της Άγκυρας, πώς θα ξεχαστούν από τους παθόντες;

Απόδειξη ότι οι μουφτήδες της Θράκης γίνονται αποδεκτοί από τον μουσουλμανικό κόσμο είναι η πρόσκληση των Αραβικών Εμιράτων στην Πρεσβεία στην Αθήνα.

Αλήθεια γιατί δεν κάλεσαν και τους “ψευτομουφτήδες”;

Συμμετοχή των Σοφολογιωτάτων Τοποτηρητών Μουφτήδων Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, Ξάνθης Καρά Χαλήλ Μπιλάλ στη δεξίωση της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα.

    Οι Σοφολογιώτατοι Τοποτηρητές Μουφτήδες Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά, Κομοτηνής Χαλήλ Τζιχάτ, Ξάνθης Καρά Χαλήλ Μπιλάλ συμμετείχαν, προσκεκλημένοι της Πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, στη δεξίωση που παρέθεσε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα, ο κ. Mohammed Meer Al Raeesi, στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου του 2019, με την ευκαιρία της 48ης Εθνικής Επετείου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
   Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης συναντήθηκαν με εκπροσώπους και διπλωμάτες της χώρας μας και των αραβικών χωρών που έλαβαν μέρος στη δεξίωση.