Αντίθετος στην λογική να πάρουμε το δίπλωμα οδήγησης απλά για να το πάρουμε είναι ο Συμεών Συμεωνίδης υπεύθυνος της ομώνυμης σχολής οδηγών επί της 28ης Οκτωβρίου κοντά στην κεντρική πλατεία.

Θέλει οι μαθητές του να γίνουν καλοί οδηγοί και όχι απλά να εφοδιάζονται με ένα χαρτί που να τους δίνει το δικαίωμα βάση του νόμου να πιάσουν ένα τιμόνι και απλά να βγουν στον δρόμο.

Άλλωστε αυτός είναι ο λόγος που η διδασκαλία των θεωρητικών μαθημάτων γίνονται σε σύγχρονες κλιματισμένες, άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας.

Ο εξοπλισμός είναι σύγχρονος και η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα βοηθήματα όπως έντυπο, οπτικοακουστικό υλικό και ηλεκτρονικοί υπολογιστές  όπως και είναι στην διάθεση των εκπαιδευομένων μία υψηλής ακρίβειας και άριστης κατασκευής τομής μηχανής

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ  ΟΔΗΓΟΙ, ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.

Έχουν σαν αρχή να γίνεται σωστοί οδηγοί χρήσιμοι στον εαυτό σας, στην οικογένεια σας και την κοινωνία.

Και η σχολή έχει απόλυτο δίκιο. Δεν παίρνουμε απλά το δίπλωμα οδήγηση για να το πάρουμε. Μην λησμονούμε ότι καθημερινά στους δρόμους θρηνούμε θύματα. Φταίει άραγε μόνο η «κακιά ώρα»;